/Portugal i Italija protivnici našim odbojkaškim reprezentacijama MEDITERANSKE IGRE U ŠPANJOLSKOJ TARRAGONI
FB_IMG_1529946024830

Portugal i Italija protivnici našim odbojkaškim reprezentacijama MEDITERANSKE IGRE U ŠPANJOLSKOJ TARRAGONI

Mediteranske igre u španjolskoj Tarragoni u punom su jeku, a vrlo dobro guraju naše odbojkaške reprezentacije. Muškarci su uz pomože Francuza s jednom pobjedom nad Alžirom prošli skupinu i sutra ih čeka četvrtfinale protiv Italije. Djevojke su upisale dvije pobjede i dosta suvereno stigle u istu fazu natjecanja gdje ih čeka reprezentacija Portugala.

Portugalke su teško stradale od Slovenije u prvom kolu skupine D, naše susjede su slavile čistih 3:0 i sigurno našem stožeru otkrile kako protiv Portugala. U drugom kolu sljedeće protivnice naših reprezentativki bile su iznimno raspoložene protiv ipak nedoraslog Alžira kojeg su u prvom setu ostavile na samo 7 poena, dok su i preostala dva bez pretjeranih problema riješile u svoju korist iako ne baš tako “monstruozno”. Portugalke imaju kvalitetu, dobra su reprezentacija, ali vjerujemo da su naše u ovom trenutku bolje, da mogu otići u polufinale. Djevojke svoj susret četvrtfinala igraju u četvrtak s početkom u 16,00 sati.

Naši odbojkaši prošli su manje dojmljivo nego djevojke, pa ih čeka i sigurno teži protivnik, reprezentacija Italije. Talijani su “prošetali” do četvrtfinala, upisali su dvije glatek 3:0 pobjede protiv Grčke i Portugala i u ovaj naš dvoboj koji se igra sutra u 10,00 sati ulaze kao favorit, no jasno da se naši neće predati, nakon osvajanja Srebrne lige Hrvati su puni samopouzdanja i u najmanju ruku će dobrano namučiti Talijane, a uz jednu nadahnutu igru zašto ne i pobjediti ih i otići u borbu za medalje!?

Podijeli
  •  
  •  
  •