/Za pomoć u čišćenju terena – ulaznica za utakmicu! U 9 SATI KONAČNA OBAVIJEST
gradski vrt snijeg

Za pomoć u čišćenju terena – ulaznica za utakmicu! U 9 SATI KONAČNA OBAVIJEST

Gradski vrt je kao i čitava Slavonija i Baranja zamotan u bijelo. Snijeg je okovao istok Hrvatske, a Bijelo plavima je ostalo još odraditi posljednju utakmicu u 2018. godini protiv Intera. Iz kluba su se odlučili pozvati navijače u pomoć, a priopćenje iz kluba prenosimo u cijelosti.

Pratite nas na našim društvenim mrežama, u subotu ujutro ćemo vas izvjestiti je li (i kada) potrebna pomoć navijača…

Uslijed veće količine snježnih oborina u našem gradu, moguće je kako će biti nužno odraditi akciju čišćenja nogometnog terena na našem stadionu, kako bi se omogućili uvjeti za odigravanje subotnje utakmice između Osijeka i Intera.

Stoga iz našeg prvoligaša pozivaju sve navijače, simpatizere i prijatelje Kluba koji su, uz naše zaposlenike i igrače, spremni dragovoljno sudjelovati u ovoj akciji – da nas u subotu ujutro svakako prate na društvenim mrežama. 

Odluka o pozivu u 9h

Tada ćemo imati konkretnije informacije o mogućem okupljanju u Gradskom vrtu i svim drugim pojedinostima, ako bi se krenulo u takav način uklanjanja snježnog pokrivača s travnjaka. Prethodno će se vidjeti koliko je snijega napadalo i utvrditi na koji će ga način biti najučinkovitije ukloniti.

Dakle, sve potrebite informacije objavit ćemo tijekom subotnjega jutra. Hvala vam svima na pozornosti!

Na prijedlog jednog fana u klubu su se ekspresno odlučili nagraditi sve koji će eventualno čistiti teren, oni imaju besplatan ulaz na dvoboj s Interom!

Podijeli
  •  
  •  
  •