/Poljakinje prejake za naše odbojkašice LOŠE OTVARANJE BRZO ODLUČILO POBJEDNIKA
odbojkašice

Poljakinje prejake za naše odbojkašice LOŠE OTVARANJE BRZO ODLUČILO POBJEDNIKA

Poljakinje su se pokazale kao previsoka prepreka za pomlađenu Hrvatsku odbojkašku reprezentaciju na otvaranju preliminarne runde World Grand Prixa u Argentini.

Od samog početka vidjelo se da su Poljakinje i kvalitetnija ali i raspoloženija reprezentacija i da njihova pobjeda nikako ne može doći u pitanje. Otvaranje utakmice iz najgore noćne more, nevjerojatnih 13:0 za Poljsku, i tek tada prvi poen za Hrvatsku upisuje Osječanka Katarina Pavičić. Nakon toga su Poljakinje malo prikočile, pa se do kraja igralo uglavnom poen za poen do konačnih 25:10. Taj dio ravnopravne igre nas je malo ohrabrio, ponadali smo se da bi moglo u drugom setu biti izjednačenije, no ponovno protivnice dodaju gas i odmah na početku rade veliku i nedostižnu prednost 7:0, pa do kraja slave još uvjerljivije – 25:9! Posljednja dionica je ipak donjela popravljanje ukupnog dojma, no ponovno je Poljska bila bolja.

screenshot-www.supersport.hr-2017-07-07-23-36-49

Bez obzira na ovaj neugodan poraz, konačni dojam nije tako ružan, ipak je ovo jedna nova i mlada reprezentacija koja ima ogroman prostor za napredak u sljedećim godinama. Ne samo godinama, nego i na ovom natjecanju, Hrvatska ima talentiranu ekipu, kada bolje otvore utakmicu sigurno se mogu nositi s protivnicama u skupini, vjerujemo da će to pokazati u sljedećim utakmicama

Sljedeću utakmicu naše djevojke igraju protiv domaćina Argentine danas u ponoć, a u pripremama su odigrale 3 ravnopravne utakmice protiv istih protivnica, pa se nadamo prvoj pobjedi!

foto: FIVBGrandPrix

Podijeli
  •  
  •  
  •