Poljakinje prejake za naše odbojkašice LOŠE OTVARANJE BRZO ODLUČILO POBJEDNIKA

Poljakinje su se pokazale kao previsoka prepreka za pomlađenu Hrvatsku odbojkašku reprezentaciju na otvaranju preliminarne runde World Grand Prixa u Argentini.

Od samog početka vidjelo se da su Poljakinje i kvalitetnija ali i raspoloženija reprezentacija i da njihova pobjeda nikako ne može doći u pitanje. Otvaranje utakmice iz najgore noćne more, nevjerojatnih 13:0 za Poljsku, i tek tada prvi poen za Hrvatsku upisuje Osječanka Katarina Pavičić. Nakon toga su Poljakinje malo prikočile, pa se do kraja igralo uglavnom poen za poen do konačnih 25:10. Taj dio ravnopravne igre nas je malo ohrabrio, ponadali smo se da bi moglo u drugom setu biti izjednačenije, no ponovno protivnice dodaju gas i odmah na početku rade veliku i nedostižnu prednost 7:0, pa do kraja slave još uvjerljivije – 25:9! Posljednja dionica je ipak donjela popravljanje ukupnog dojma, no ponovno je Poljska bila bolja.

screenshot-www.supersport.hr-2017-07-07-23-36-49

Bez obzira na ovaj neugodan poraz, konačni dojam nije tako ružan, ipak je ovo jedna nova i mlada reprezentacija koja ima ogroman prostor za napredak u sljedećim godinama. Ne samo godinama, nego i na ovom natjecanju, Hrvatska ima talentiranu ekipu, kada bolje otvore utakmicu sigurno se mogu nositi s protivnicama u skupini, vjerujemo da će to pokazati u sljedećim utakmicama

Sljedeću utakmicu naše djevojke igraju protiv domaćina Argentine danas u ponoć, a u pripremama su odigrale 3 ravnopravne utakmice protiv istih protivnica, pa se nadamo prvoj pobjedi!

foto: FIVBGrandPrix

Facebook komentari
Podijeli
  •  
  •  
  •