/“Pokrenimo grad” pokrenuo i puno šire područje, NK Osijek ima preko 12 500 članova! MARKETING NK OSIJEKA RADI FENOMENALAN POSAO
osijek

“Pokrenimo grad” pokrenuo i puno šire područje, NK Osijek ima preko 12 500 članova! MARKETING NK OSIJEKA RADI FENOMENALAN POSAO

Svima je jasno da u NK Osijeku pušu neki novi vjetrovi, klub je u velikom zamahu, kako rezultatskom tako i na svim ostalim poljima, a uz Zekićeve igrače, sjajnu Kohortu poseban segment koji valja izdvojiti je rad klupskog marketinga. Mnoge akcije su približile klub navijačima, a akcija učlanjivanja u klub je polučila sjajne rezultate čime su se u Osijeku s ponosom i punim pravom podičili na klupskoj stranici:

Zanimljiva je priča oko Bijelo-plavog navijačkog kluba NK Osijek. Pokrenuta je početkom lipnja ove godine, a u ovih sedam mjeseci učlanilo se više od 12.520 članova koji su i na taj način iskazali pripadnost ili barem simpatije prema našem prvoligašu, kao i želju za sudjelovanjem u velikom projektu „Pokrenimo grad“.

Ono što nas posebno veseli je spoznaja da imamo članove ne samo iz svih krajeva Hrvatske, nego i najudaljenijih zemalja svijeta! Primjerice, u našem su članstvu navijači i simpatizeri iz Australije, Kanade i Sjedinjenih Američkih Država, ali i iz Velike Britanije, Skandinavije i osobito Njemačke! Ukupno je riječ o 18 država i 302 grada, odnosno mjesta iz kojih smo dobili pristupnice.

Pokrenimo grad – zajedno!

Jasno je dan nam gravitiraju ljubitelji nogometa iz Slavonije i Baranje, imamo svoje  članove u gotovo svim gradovima i općinama naše regije, ali su u Bijelo-plavom klubu i stanovnici Zagreba, Splita, Vodica, Supetra, Škabrnje, Rijeke, Krka, Dubrovnika,Rovinja, Poreča, Pazina, istarskog Novigrada, Vrbnika, Koprivnice… Drago nam je da smo ispunjene pristupnice dobili i iz Beograda, Novog Sada, Tuzle, ali i zemljopisno jako dalekih Melbournea, Edmontona, Vancouvera, Pertha i Miamija.

Imajući u vidu veliki broj naših sunarodnjaka koji žive i rade u Njemačkoj, možda i nije toliko iznenađujuće da su nam nam se učlanili ljudi iz Munchena, Frankfurta, Stuttgarta, Hamburga, Manheima, Essena, Ingolstadta i drugih njemačkih gradova. Svoje članove imamo i u Beču, Zurichu, engleskom Wellingtonu, Dublinu, Monte Carlu, pa i u rumunjskom Temišvaru!

Zahvaljujemo svima koji su dio naše  sve brojnije Bijelo-plave obitelji i uvjereni smo kako će nas iz dana u dan biti sve više. Učlanite se i vi, koji to još niste učinili, a Osijek vam je u srcu iz bilo kojeg razloga. Pokrenimo grad  – zajedno!

Podijeli
  •  
  •  
  •