/Pogledajte poruku hrvatakih vojnika Vatrenima
poruka_podrske_vatrenima_29062018_t1v

Pogledajte poruku hrvatakih vojnika Vatrenima

Čitava Hrvatska diše ovih dana za naše nogometaše koji u Rusiji traže povijesni rezultat i na svoj način promiču našu domovinu. U tu priču sjajnim su se videom uključili i oni koji bi prvi stali u obranu domovine, hrvatski vojnici koji su poslali prekrasne poruke našim reprezentativcima.
Pripadnici sve tri grane Oružanih snaga Republike Hrvatske nogometašima su poželjeli još jednu pobjedu u nizu uz jedinstvenu poruku: “Jedno srce, jedna duša, jedna Hrvatska!”

poruka_podrske_vatrenima_29062018_t3

Pripadnici Hrvatske ratne mornarice poslali su poruku: “Jedan cilj, jedna plovidba, do luke pobjede!”, dok akrobatska skupina “Krila Oluje” poručuje Vatrenima da na terenu u nedjelju izazovu “pravu Oluju”.
Piloti i zrakoplovni tehničari Hrvatskog ratnog zrakoplovstvo složni su kako je Vatrenima samo nebo granica uz poruku: “Vatreni, za let do kraja!”
Hrvatski vojnici koji je nalaze u misijama u Afganistanu, Poljskoj i Litvi podsjetili su u ovoj prilici Vatrene kako se domovina uvijek mora nositi u srcu, dok su pripadnici Hrvatske kopnene vojske poručili kako iza stopa hrvatskih nogometaša, baš kao i iza stopa hrvatskih vojnika u Domovinskom ratu – ostaje pobjeda.

Podsjetimo, uoči odlaska hrvatskih nogometaša na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiju u herojskom Vukovaru, general zbora Mirko Šundov uručio je izborniku Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatku Daliću repliku hrvatske zastave koja se vijorila na Kninskoj tvrđavi nakon ulaska Hrvatske vojske u Knin u oslobađajućoj vojno-redarstvenoj operaciji Oluja.

poruka_podrske_vatrenima_29062018_v
Predstavnici Hrvatske vojske primili su donaciju hrvatskih reprezentativaca iz akcije Vatreno srce, koji su za Josipa Milkovića, sina hrvatskog branitelja koji je stradao 2016. godine za vrijeme obuke, prikupili 130.000 eura za nabavu ortopedskih pomagala.
U sklopu Godine spremnosti i aktivnosti Hrvatskog vojnika izbornik Hrvatske nogometne prezentacije Zlatko Dalić također je podržao suradnju profesionalnih sportaša i hrvatskih vojnika, a održao je i motivacijsko predavanje pripadnicima Hrvatske vojske.

https://www.youtube.com/watch?v=WPGpyBiA5e8[/embedyt

Podijeli
  •  
  •  
  •