/Počinje nova sezona muške i ženske odbojke MOK MURSA I ŽOK NOVA GRADIŠKA DOMAĆINI, A ŽOK OSIJEK GOST
mok mursa osijek

Počinje nova sezona muške i ženske odbojke MOK MURSA I ŽOK NOVA GRADIŠKA DOMAĆINI, A ŽOK OSIJEK GOST

Nakon prošle relativno uspješne sezone naših odbojkaša i odbojkašica, poslije napornih priprema i prijateljskih utakmica vrijeme je za nove natjecateljske utakmice u sezoni 2017./2018. U prošloj sezoni odbojkaši Murse završili su na 4. mjestu, a odbojkašice Osijeka na 3., dok su odbojkašice Nove Gradiške zauzele 6. mjesto.

U prvom kolu odbojkaši Osijeka 7. listopada u 19:00 dočekuju u Gradskom vrtu odbojkaše iz Rijeke koji su u prošloj sezoni imali bolji međusobni omjer s Osječanima, sigurno da nas očekuje zanimljiva utakmica koja bi se mogla odlučiti tek u 5. setu.

Odbojkašice Nove Gradiške sa novom, “renoviranom” ekipom su također domaćini, oni u nedjelju 18. listopada u 18:00 dočekuju odbojkašice Marina Kaštela koje su u cijeloj prošloj sezoni doživjele samo dva poraza i biti će veliki test već u prvom kolu odbojkašicama Nove Gradiške da vide koliki potencijal ima nova ekipa.

IMG_0522

Osječke odbojkašice su imale zahtjevne pripremne utakmice u Italiji, i maksimalno spremne dočekuju prvo kolo. Prvo kolo ih vodi u Zagreb kod nove ekipe u elitnoj Superligi Olimpika. Odbojkašice Osijeka imati će priliku za dobar ulazak u sezonu i protivnika po mjeri. Nadamo se da mogu ostvariti pobjedu jer su i sljedeće kolo gošće.

žok osijek

Podijeli
  •  
  •  
  •