/Početnici KK Vrijednosnice Osijek drugi u Hrvatskoj U FINALU JE BOLJA BILA CEDEVITA
KK VROS Početnici 2. mjesto na PH

Početnici KK Vrijednosnice Osijek drugi u Hrvatskoj U FINALU JE BOLJA BILA CEDEVITA

Ekipa Početnika (U12) KK Vrijednosnice Osijek osvojila je drugo mjesto na finalnom turniru Prvenstva Hrvatske igranom proteklog vikenda u Zagrebačkoj Dubravi.

Mali ”Brokeri” su u četiri dana prvenstva odigrali sedam utakmica i sve do finala bili neporaženi. Redom su pobijedili ekipe: KK Dubrava Zagreb II, KK Alkar Sinj, KK Kastav Rijeka, KK Dubrava Zagreb, KK Zagreb, KK Sonik Puntamika Zadar, te su u finalu poraženi od KK Cedevita.

15.06.2017.  KK Dubrava II :  KK VROS        29:61

KK VROS:      KK Alkar               44:28

16.06.2017.  KK Kastav :  KK VROS                37:41

KK Dubrava:   KK VROS              37:41 osmina finala

17.06.2017. KK ZAGREB : KK VROS              21:28 četvrtina finala

KK VROS :  KK Zadar SONIC    44:40 polufinale

18.06.2017. KK VROS :  KK CEDEVITA       32:51   finale

Najveći klupski uspjeh mlađih dobnih kategorija ostvarili su igrači: Tin Grujić, Leon Pšihistal, Jakov Matuzović, Gabrijel Flanjak, Filip Milošević Pavičić, Luka Ćurak,Ivano Polanjčec, Ernest Tomić, Luka Ilić, Luka Varga, Dino Škorjanc, Matrej Vila, Filip Stojčić i Matej Ilić, pod vodstvom trenera Nedjeljka Matića i Dubravka Blaževića.

Ovo je veliki uspjeh za KK Vrijednosnice Osijek, te ujedno i zadatak svima nama u klubu i ljudima koji brinu o Osječkom sportu, da ovim trenerima i malim igračima osiguramo u budućnosti još bolje uvjete za rad, kako bi njihov napredak bio što bolji. Zahvaljujem se, u ime kluba i trenera, čelnim ljudima Grada Osijeka, koji su nam osigurali prijevoz za sve dane turnira, te roditeljima koji su bili šesti igrač na svim utakmicama, te bili velika podrška našim malim pobjednicima – rekao je sportski direktor Vrijednosnica Renato Martinko.

Podijeli
  •  
  •  
  •