/Pobjeda Vrijednosnica u europskoj premijeri TAYLOR I ŠARAC NAJEFIKASNIJI KOD OSJEČANA
P1160751

Pobjeda Vrijednosnica u europskoj premijeri TAYLOR I ŠARAC NAJEFIKASNIJI KOD OSJEČANA

Sinoć su košarkaši Vrijednosnica otvorili službena natjecanja u novoj sezoni, a otvorenje je bilo u europskom tonu, protivnik na premijeri u Alpe Adria cupu bilo je češko Brno. Momčad trenera Vladimira Krstića odradila je utakmicu na pravi način i nakon uzbudljivih 40 minuta došla do pobjede.

KK VRIJEDNOSNICE OSIJEK – KK BRNO 90:84 (26:21, 19:20, 23: 20, 22:23)
Suci: Želimir Tresoglavić(Cro), Jospi Mikulić (Cro), Igor Salajić (Cro)

KK VROS: J. Boban 4,J. Taylor 27, A. Došen 5, A. Žulj, B. Markulin 12, R. Anzulović, A. Šarac 18, F. Krajina 6, V. Jois 12, D. Vrkić 3, N. Turalija 3.

KK BRNO: R.Hlavaček, M.Hrabovsky, B.Sulivan 28, J.Kozina 3, R.Pumprla 4, K.Mays 7, M.Primorac 15, M.Jednovicky 6, J.Tomanec 21, V.Vasat.

Jimmy Taylor odlično je otvorio utakmicu, bio je napadački najraspoloženiji među Brokerima i na krilima njegove dobre igre Osječani su polako slagali prednost koja je nakon prve dionice bila malih, ali vrijednih +5. I nastavak je protekao u izjednačenoj igri, Brokeri su stalno bili u prednosti no uporni gosti nisu dozvolili ozbiljniji bijeg našim košarkašima koji su tek dva puta uspjeli doći do +10. Utakmica je bila odlična za gledatelje , trice su pljuštale na sve strane, no treneri sigurno ne mogu biti zadovoljni obrambenim dijelom. Ukupno su obje momčadi zajednički pogodile čak 24 trice!

– Zadovoljan sam prvom ovosezonskom pobjedom, ali jasno je da imamo puno toga za popraviti u našoj igri, i u napadu i u obrani. Skok na obje strane parketa nije bio dobar kao niti slobodna bacanja – komentirao je Krstić nakon utakmice.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •