/Pobjeda Vinkovčana u prvoj utakmici kvalifikacija za Prvu HMNL UNATOČ VODSTVU GOSTIJU OD 3:1 VINKOVČANI SU USPJELI DOĆI DO POZITIVNOG REZULTATA UOČI UZVRATA
vinkovci fb scsh

Pobjeda Vinkovčana u prvoj utakmici kvalifikacija za Prvu HMNL UNATOČ VODSTVU GOSTIJU OD 3:1 VINKOVČANI SU USPJELI DOĆI DO POZITIVNOG REZULTATA UOČI UZVRATA

Pobjeda Vinkovčana u prvoj utakmici kvalifikacija za Prvu HMNL.

Minimalnu pobjedu ostvarili su malonogometaši Vinkovaca u prvom susretu s Potpićanom. Rezultat je na kraju glasio 5:4 , a strijelci za našeg predstavnika bili su Zovko 2, Jančić, Marinić i Križanović.

Potpićan je imao prednost od 3:1 nakon uvodnog vodstva Vinkovčana no do kraja susreta uporni futsal majstori Vinkulje vraćaju se u potpunosti u utakmicu te u 39.minuti pogotkom Zovka dolaze do pobjede koja je mala , ali daje puno nade pred uzvrat u Labinu.

Drugi susret na rasporedu je u četvrtak u 20 sati u Labinu kada ćemo doznati imamo li i trećeg predstavnika u Prvoj HMNL u idućoj natjecateljskoj sezoni.

Foto Screenshot FB

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.