/Pobjeda Tomislava nad Hajdukom, Nikšić prvi strijelac lige OSTATAK POSLJEDNJEG KOLA IGRA SE U NEDJELJU
Tomislav Zrinski

Pobjeda Tomislava nad Hajdukom, Nikšić prvi strijelac lige OSTATAK POSLJEDNJEG KOLA IGRA SE U NEDJELJU

Zbog nastupa Hajduka u finalu Baranjskog kupa, utakmice sezone za sve baranjske klubove, pomaknut je njegov susret posljednjeg kola. I bio je to susret baš za zadnje kolo, opušten, bez pritiska i smislima na budućnost, kod domaćina na odmor, kod gosta na finale..

TOMISLAV – HAJDUK 4:3

S obzirom da je i jednima i drugima bilo prilično nebitno kako će utakmica završiti tako je i bilo na terenu. Od početka opušteno, otvoreno pa se moglo očekivati nekakvu golijadu. Jedini kojem je bilo bitno kako će završiti je Vedran Nikšić koji je na putu da treći put u nizu bude prvi strijelac lige, s dva gola u prvom poluvremenu to si je vjerojatno i osigurao, postoje naznake da bi Vida u nedjelju mogao na teren i u lov na Nikšića, no to ćemo naravno pričekati. Osim raspucanog Vedrana strijelci za u prvom poluvremenu sjajnog domaćina postigli su Marko Barišić i Matko Roso. U drugom poluvremenu potpuno druga priča, gosti su valda shvatili da im ne bi bilo baš lijepo spremati se za finale nakon nekakve katastrofe pa su dodali gas, iskoristili opuštanje Tomislava i jednim golom Igora Viljevca i dva Ivana Jagetića stigli na samo -1 čime su u konačnici svi zadovoljni!

Danas smo opet odigrali samo jedno poluvrijeme i to prvo pa vodili 4- 0. Drugo poluvrijeme kao da je druga ekipa izašla na teren, jako opuštena i jednostavno smo  se zabavljali samo da zadnja prvenstvena utakmica završi – riječi su Davora Rudeca, trenera Tomislava.

– Konačno stiglo i zadnje kolo, odigrali smo dva različita poluvremena, prvo pripalo domaćinu, a drugo nama. Čestitam domaćinu na zasluženoj pobjedi, a mi se okrećemo toliko željenom i iščekivanom finalu protiv Radničkog – rekao je trener Hajduka Igor Kolarić.

livana

Podijeli
  •  
  •  
  •