/Pobjeda rukometaša na otvaranju Svjetskog prvenstva ISLAND PRUŽIO VELIK OTPOR
hrvatska island

Pobjeda rukometaša na otvaranju Svjetskog prvenstva ISLAND PRUŽIO VELIK OTPOR

Hrvatska je uspješno odradila prvi zadatak na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Njemačkoj, uz podosta muke naši su reprezentativci slavili protiv Islanda.

HRVATSKA – ISLAND 31:27

HRVATSKA: Šego, Mandić, Duvnjak, Blažević, Horvat, Stepančić, Cindrić. Klupa: Stevanović, Šipić, Karačić, Štrlek, Musa, Bičanić, Vranković, Vida, Kozina.

ISLAND: Gustavsson, Palmarsson, Gudmundsson, Gislason, Magnusson, Elisson, Gunnarsson. Klupa: Björgvinsson, Sigurmannsson, Gudjonsson, Palmarsson, Gustafsson, Ingason, Jonsson, Kristjansson, Einarsson, Thrastarson.

Ponovno su naši rukometaši priredili dramu, puno veću nego što konačni rezultat to pokazuje. Stepančić je danas povukao, demantirao brojne komentatore da nemamo vanjsku liniju i u konačnici Hrvatska je pokazala vrlo dobar rukomet, rukomet koji nudi optimizam i donosi puno samopouzdanja pred nastavak natjecanja. Hrvatska je pobjedom otvorila Svjetsko prvenstvo, to je sigurno najvažnije. Vrlo važno je i da je naša reprezentacija u Munchenu kao na domaćem terenu, to je činjenica koja sigurno pomaže kada je “gusto” kao danas.

Foto: EHF

Podijeli
  •  
  •  
  •