/Pobjeda Osijeka, porazi Borova i Đakova ODIGRANO JE TREĆE KOLO 1.HRL ZA RUKOMETAŠE
rk osijek fb

Pobjeda Osijeka, porazi Borova i Đakova ODIGRANO JE TREĆE KOLO 1.HRL ZA RUKOMETAŠE

Odigrano je treće kolo nakon kojega su profitirali jedino igrači Osijeka od naših predstavnika dok su igrači Borova i Đakova upisali poraze od Preloga i KTC-a.

Osječani su slavili minimalno nad gostima iz Zagreba što im je u konačnici donijelo visoku treću poziciju, odnosno diobu druge pozicije i tek je KTC ispred Osijeka s jednom pobjedom više.

1

Borovo je s jednom pobjedom na 12.poziciji, a u najtežoj poziciji su Đakovčani koji do sada nisu upisali niti jedan pozitivan rezultat.

 

PRELOG – ĐAKOVO 27:22 (12:9)

Prelog – Školska sportska dvorana. Gledatelja: 100. Suci: Davor Češi (Zagreb) i Nenad Županić (Križevci).

PRELOG: Denis Bogović 7, Patrik Bogović 2, Krajner 8, Novosel 1, Tom Novak, Škvorc 1, Dejan Novak, Požgaj, Mikec, Lončarić, Koprek 2, Matijević, Sermek, Zadravec 2, Belić 4,  Koprivec. Trener: Alan Belko.

ĐAKOVO: Ostajmer, Novoselović, Stipić, Božičević 2, Ćurić 5, Šimić 2, Bradarić 1, Goluža 5, Poplašen, Tot, Perlić 4, Klepo 1, Orlović, Perković 2, Kostić, Jakšić. Trener: Domagoj Perlić.

Đakovački rukometaši i u svom trećem prvenstvenom nastupu doživjeli su treći poraz. Protiv novaka u ligi, momčadi Preloga, igrači trenera-igrača Domagoja Perlića ostali su na minus 5.

Prvu osjetniju prednost domaćini su napravili pri rezultatu 6:3 da bi u 12. minuti golovima Marija Goluže Đakovčani došli na minus 1 (6:5). Međutim, domaćini su borbenom igrom ponovo povećali svoju prednost na 11:7 da bi na odmor otišli s vodstvom 12:9. Za đakovačku obranu nerješiva zagonetka bio je Denis Bogović koji je u prvih 30 minuta postigao pet pogodaka. U đakovačkoj momčadi s četiri gola najbolji je bio Mario Goluža.

U nastavku susreta, Preložani su povećavali svoju prednost tako da je ona iznosila najvećih plus 9 (21:12) i u tim je trenucima bilo jasno da će bodovi ostati na domaćem terenu. U završnici susreta, Đakovčani su uspjeli tek smanjiti domaću prednost na konačnih minus 5. (Miro Šola djakovo-sport.com)

 

2

Foto HRS, FB Osijek

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.