/Plamene sutra dočekuju Medveščak u Kupu Ružice Meglaj Rimac POŽEŽANKE ĆE BITI BEZ DVIJE PONAJBOLJE IGRAČICE PROTIV BRANITELJICA NASLOVA
DSCN5078

Plamene sutra dočekuju Medveščak u Kupu Ružice Meglaj Rimac POŽEŽANKE ĆE BITI BEZ DVIJE PONAJBOLJE IGRAČICE PROTIV BRANITELJICA NASLOVA

Nakon kratke pauze na parket se vraćaju i najbolje slavonske košarkašice koje će u subotu s početkom u 16,00 sati ugostiti one najbolje u Hrvatskoj, zagrebački Medveščak.

Nakon što su s Medveščakom snage odmjerile u prvenstvu gdje su se protivnice pokazale uspješnijima iako su Plamene imale šansu utakmicu odvesti u egal završnicu, sada je realno očekivati da će to biti dosta teže ponoviti ili nadmašiti. Naime košarkašice Plamena u ovom susretu će biti bez pomoći dvije ponajbolje igračice u dosadašnjem dijelu sezone Kristine Soldo koje na žalost neće biti duže vremena zbog loma ruke, te Sandre Mandir koja izostaje samo s ove utakmice zbog privatnih obveza. U dresu Plamena će u ovom susretu debitirati Ivona Bogoje na poziciji centra, tako da će Englman imati dobru priliku provjeriti u kakvom je ona stanju.

– U ovakvom sastavu to je za nas pripremna utakmica, spremamo se za prvenstvo. Sa Soldo i Mandir, uz Bogoje mi bi se mogli s njima potući, iako bi i tada oni bili favorit, a ovako jako teško da možemo biti i u egalu. Naravno, idemo dati maksimum, pokušati uigrati i odigrati nešto. Najvažnije nam je prvenstvo, do tada imamo malo vremena i da se dodatno uigramo i ova utakmica nam odlično dođe u tom pogledu – komentar je Vladimira Englmana, trenera Plamena.

Nakon puno uzbuđenja u dvorani Tomislav Pirc vezano za nogomet, subota je prilika za još jednu posjetu požeškom hramu sporta, ovoga putu pogledati i podržati košarkašice. Medveščak je nesumnjivo najbolja košarkaška ekipa u državi, vladarice su i u prvenstvu i u kupu, nonNebrojeno puta sport je pokazao da se i čuda događaju..

Podijeli
  •  
  •  
  •