/Petrocub – Osijek u Tvrđi ZAJEDNIČKO GLEDANJE EURO DEBIJA
osijek tvrđa

Petrocub – Osijek u Tvrđi ZAJEDNIČKO GLEDANJE EURO DEBIJA

Okupljanje na Trgu Svetoga Trojstva počinje u 18 sati, a sat vremena kasnije je utakmica uz live stream prijenos. Izravnog televizijskog prijenosa utakmice Petrocub – Osijek u četvrtak neće biti, ali je osiguran live stream, pa će navijači Bijelo-plavih i ljubitelji nogometa u našem gradu i šire ipak imati prigodu vidjeti prvi nastup Osječana u Europi ove sezone. Stoga nastavljamo i lani započetu praksu organiziranog gledanja susreta na otvorenom, dakako i ovaj puta na Trgu Svetoga Trojstva u Tvrđi.

Promotivni štand NK Osijek

Okupljanje će započeti već u 18 sati, a dvoboj na stadionu u Kišinjevu na rasporedu je sat vremena kasnije. Kao i do sada u sličnim prigodama, NK Osijek će u staroj gradskoj jezgri ponovno imati svoj promotivni štand na kojemu će se moći kupiti klupski rekviziti te ispuniti obrasci za kupovinu godišnjih ulaznica za sezonu koja za Osječane upravo počinje.

Iskažimo i na ovaj način, zajedničkim gledanjem utakmice, pripadnost svome klubu i podržimo ga u želji i nastojanju da još jednu europsku priču započne na najbolji mogući način.

Podijeli
  •  
  •  
  •