/Petar Krpan se sastao s instruktorima za ženski nogomet KRPAN ODRŽAO RADNI SASTANAK S INSTRUKTORIMA ŽENSKOG NOGOMETA
krpan dražen patarčić hns

Petar Krpan se sastao s instruktorima za ženski nogomet KRPAN ODRŽAO RADNI SASTANAK S INSTRUKTORIMA ŽENSKOG NOGOMETA

U Osijeku je održan radni sastanak glavnog instruktora Petra Krpana te instruktora za ženski nogomet iz nogometnih središta HNS-a.

Glavni instruktor Hrvatskog nogometnog saveza Petar Krpan sastao se s instruktorima za ženski nogomet u sklopu ljetnog razvojnog kampa za nogometašice uzrasta U-16 i U-17.

Uz glavnog instruktora, na sastanku su prisustvovali instruktorica NS Osijek Branka Juhas, instruktorica NS Zagreb Marija Margareta Damjanović, instruktorica NS Sjever Stella Gotal, instruktor NS Rijeka Hrvoje Matijević, instruktor NS Split Božidar Miletić, tajnik ženskih i futsalskih reprezentacija Denis Lukša te administrator natjecanja mlađih uzrasta Hrvoje Hrkač.

Glavne teme radnog sastanka bile su stanje ženskog nogometa u nogometnim središtima HNS-a te selektivni proces za ženske reprezentacije, a instruktori su također raspravljali i o drugim pitanjima vezanim uz razvoj ženskog nogometa u Hrvatskoj.
Foto HNS (Dražen Patarčić)

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.