/Petar Krpan održao sastanke s predstavnicima saveza Slovačke i Srbije DRUGI ŽELE UČITI OD NAS, ALI I MI MORAMO OD DRUGIH
krpan hns

Petar Krpan održao sastanke s predstavnicima saveza Slovačke i Srbije DRUGI ŽELE UČITI OD NAS, ALI I MI MORAMO OD DRUGIH

Tijekom međunarodnog turnira U-15 reprezentacija “Vlatko Marković” koji je održan u Puli i Medulinu, glavni instruktor Hrvatskog nogometnog saveza Petar Krpan održao je sastanke s predstavnicima nogometnih saveza Slovačke i Srbije.

Krpan je uz tajnika reprezentacija mlađih uzrasta Josipa Tomaška održao razgovore koji su za cilj imali razmjenu znanja i iskustava u radu s mlađim selekcijama.

Slovački nogometni savez predstavljali su tehnički direktor Štefan Tarkovič te manager Nogometne akademije Samo Slovak. Kolege iz Srbije predstavljali su koordinator Bora Cvetković, izbornik U-15 reprezentacije Aleksandar Stevanović te trener Dalibor Zorko.

“Turnir u Medulinu iskoristili smo i za sastanke s kolegama iz drugih saveza kako bismo razgovarali o izazovima s kojima se suočavamo i projektima koje imamo u kontekstu razvoja mladih igrača. Drugi žele učiti od nas, ali i mi želimo dalje napredovati, pa su ovakvi sastanci vrlo konstruktivni i korisni za obje strane”, izjavio je glavni instruktor HNS-a Petar Krpan.

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.