/Ivan Perišić: “Svi imamo isti cilj” OD IVANA OČEKUJEMO EKSPLOZIJU U NASTAVKU SP
ivan perišić hns

Ivan Perišić: “Svi imamo isti cilj” OD IVANA OČEKUJEMO EKSPLOZIJU U NASTAVKU SP

Ivan Perišić prenio je u srijedu svoja razmišljanja o nadolazećem četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, u Sočiju protiv Rusije. Ivan je sigurno veliki adut Vatrenih u nastavku prvenstva, svi znamo koliko može, to do sada nije pokazao u punom sjajnu, pa je upravo on jedna važna karika gdje Hrvatska može napraviti veliki napredak u svojoj igri.

Priprema za Ruse

“Gledali smo prijašnje utakmice Rusije i mislim da su pogodili s taktikom za Španjolsku, ali vjerujem da ćemo se dobro pripremiti za sve njihove varijante. Dobro su organizirani, djeluju kao prava momčad. Ne bih želimo izdvajati imena, no znamo koje su im najjače karike”

Paralela s ’98

“Naravno da se sjećamo ’98, bili smo djeca, navijali i sanjali predstavljati Hrvatsku na ovakvom natjecanju. Nadam se da ćemo i mi proći četvrtfinale, suvereno poput njih, da neće biti straha do zadnje sekunde. Jedva čekamo utakmicu s Rusijom. Mnogo se uspoređuju ove dvije generacije, a mi smo svjesni kvalitete i mislim da smo na dobrom putu ponoviti njihov rezultat, a možda ga i nadmašiti”

Fizička sprema

“Istina je da moram dati više, ali nema smisla puno pričati o umoru. Napravit ću sve što izbornik traži od mene za uspjeh momčadi. Svi imamo isti cilj i borit ćemo koliko god je to moguće. Napravili smo veliku stvar, ali spremni smo za još veće. Želimo otići još jedan korak dalje, nadam se da će se poklopiti mnogo dobrih stvari”

Kapetan Modrić

“Svi znamo koliko Modrić znači i Real Madridu i Hrvatskoj. On nam je kapetan, vođa, svi stojimo iza njega. Sigurno je jedan od najboljih igrača ovog turnira i nadam se da će to potvrditi u još nekoliko utakmica, ali sve je to manje važno – važno je samo da mi ostvarimo što bolji rezultat”

Izbornik Dalić

“Svaki trener ima nove ideje, a nakon nekoliko loših utakmica u kvalifikacijama sve je ispalo dobro, pobijedili smo u Ukrajini, dobro odradili doigravanje s Grčkom. Stvari su krenule nabolje i možemo uistinu biti zadovoljni”

Podijeli
  •  
  •  
  •