/Pavlović i Pintarić bogatiji za glasove iz Vuteksa GLASALI SAŠA BERAREVIĆ I DANIJEL SPASIĆ
zrinski jurjevac

Pavlović i Pintarić bogatiji za glasove iz Vuteksa GLASALI SAŠA BERAREVIĆ I DANIJEL SPASIĆ

Nogometaši Vuteksa odradili su jednu mirnu, standardnu sezonu, mirno ostali u ligi, a dosta dugo su gravitirali i prema vrhu ljestvice, no onda im se na žalost dogodila ozljeda Danijela Spasića koja ih je definitivno vratila prema sredini ljestvice. Danijel je u našem jesenskom izboru bio dio najbolje ocjenjene trojke, a i sada je pri vrhu iako je velik dio proljeća bio van stroja.

Glasove za najboljeg igrača Međužupanijske lige Slavonije i Baranje iz Vuteksa su dali trener Saša Berarević i kapetan i vrlo ozbiljan kandidat za pobjedu Danijel Spasić.

Berarević:

  1. Denis Pintarić – 3 boda
  2. Marin Pavlović – 2 boda
  3. Filip Jakovljević – 1 bod

Spasić:

  1. Marin Pavlović – 3 boda
  2. Pavo Kovačević – 2 boda
  3. Vanja Kovač – 1 bod

Sjajni napadač Vihora i dalje je na vrhu, glasovi mu stižu sa svih strana i ako je suditi prema početna tri odrađena kluba osim one za najboljeg strijelca, smiješi mu se i ona za najboljeg igrača lige. Treneri među sobom biraju najboljeg, u prva dva kruga po glas su dobili Damir Išasegi i Hrvoje Bušić, a ovakvo je mišljenje Saše Berarevića:

– Nešto malo bolje poznajem Hrvoja Bušića iz Graničara. Svjestan sam da je on trener koji stvara, koji radi s onim što ima i trudi se od mlađih igrača iz kruga svog mjesta “sutra” sastaviti kostur i graditi budućnost. I to je nešto što te čini drugačijim i boljim s vremenom. Svi mi bi bili “veliki treneri” kad bi nam klub dovukao ono u što uperimo prstom. Onda je lako i praviti rezultate, zato moj glas ide njemu.

Dakle, u utrci trenera za sada Bušić vodi 2:1 protiv Išasegija, a poredak najboljih igrača trenutno izgleda ovako:

Pavlović 15

Pintarić 8

Spasić 5

Jakovljević 3

Šer 2

Kovačević 2

Kovač 1

U suradnji s tvrtkama Pismoreklam i Laurea osigurali smo prigodne nagrade najboljem igraču lige, najboljem treneru i najboljem strijelcu.

Podijeli
  •  
  •  
  •