/Pavlović miljama od konkurenata NOVI GLAS ZA CVITKUŠIĆA
marin pavlović

Pavlović miljama od konkurenata NOVI GLAS ZA CVITKUŠIĆA

Naš izbor za najboljeg igrača lige polako ali sigurno stigao je do samog kraja, danas predstavljamo glasove iz Slavonca koji je sada već bivši član lige, a nakon njega ostao je još samo jedan klub. Odluka i najboljem igraču lige je odavno pala, to je Marin Pavlović, no zanimljivo je u izboru najboljeg trenera.

U ime Slavonca glasali su Boris Jović i kapetan Ivica Musa, a ovako su se odlučili:

Jović:

1. Marin Pavlović – 3 boda

2. Marko Prugovečki – 2 boda

3. Toni Bilandžić – 1 bod

Musa:

1. Marin Pavlović – 3 boda

2. Denis Pintarić – 2 boda

3. Danijel Spasić – 1 bod

Moram prvo reći da je pored toliko dobrih igrača u ligi jako teško izabrati koji zaslužuje titulu najboljega. Ima tu stvarno odličnih igrača u svim linijama. Pored mog kapetana Muse koji sigurno spada u vrh lige ima i igrača koji su manje poznati zbog svojih pozicija ali su svakako po igri i zaslugama u vrhu lige kao što su moji bivši igrači Dario Holjevac i Marko Prugovečki. Sviđa mi se jako i Toni Bilandžić iz Višnjevca i tako ima dosta imena ali na kraju moj glas ipak ide Marinu Pavloviću. Odigrao je odličnu sezonu, prvi strijelac je lige i stvarno protiv njega nema lijeka. Jedan kompletan igrac i lijepo ga je gledati kakvom lakoćom zabija golove ako baš ne igrate protiv njega. Tako da 3 boda idu upravo Marinu Pavloviću. 2 boda dajem svojem bivšem igraču Marku Prugovečkom i 1 bod dajem Toniju Bilandžiću. Za najboljeg trenera dajem svoj glas kolegi Ivici Cvitkušiću iz Šokadije jer mislim da je izvukao maksimum iz svoje ekipe sa kojom je odradio odličnu drugu polusezonu – rekao nam je Boris Jović.

U izboru za najboljeg trenera ostajemo tako na istim pozicijama, ili će slaviti Hrvoje Bušić ili ćemo imati poravnanje između njega i Damira Išasegija.

  1. Hrvoje Bušić – 5
  2. Damir Išasegi – 4
  3. Ivo Babić – 2
  4. Ivica Cvitkušić – 2
  5. Damir Lelas – 1
  6. Boris Brica – 1

Ljestvica izbora za najboljeg igrača lige nakon glasova iz 13 klubova:

Pavlović 59

Pintarić – 28

Spasić 26

P. Kovačević 6

Jakovljević 6

Kukučka 5

Bagarić 5

Brnjić 5

Barat 4

Prugovečki 4

Šer 3

Kerovec 3

Tomas 3

Stranatić 3

Vlaović 2

F. Bungić 2

I. Kovačević 2

Fehir 2

Mikola 2

Barišić 2

Bilandžić 2

Kovač 1

Miličević 1

Janjić 1

Cerovečki – 1

U suradnji s tvrtkama Pismoreklam i Laurea osigurali smo prigodne nagrade najboljem igraču lige, najboljem treneru i najboljem strijelcu.

Podijeli
  •  
  •  
  •