/Papukovi glasovi za Žuljevića i Rotima GLASALI DRAŽEN KLJAJIĆ I FILIP JAKOBOVIĆ
IMG_3462

Papukovi glasovi za Žuljevića i Rotima GLASALI DRAŽEN KLJAJIĆ I FILIP JAKOBOVIĆ

Nakon što su u završnici bitno popravili dojam i bodovni učinak nogometaši Papuka su na zasluženom odmoru na kojem kuju planove kako se dodatno popeti na prvenstvenoj ljestvici, no do samog početka priprema ostalo im je sasvim dovoljno vremena, i sami seciraju učinjeno u jesenskom dijelu prvenstva pa nisu imali velikog problema sudjelovati u našem izboru.

– Ja svoj glas dajem Tomislavu Žuljeviću iz Vidovaca. Vidi se da dečko daleko odskače, barem koliko sam ja to vidio. Vidi se da je dečko igrao treću ligu, da odskače u ovoj konkurenciji, uvjeren sam da bi Dinamo bio jesenski prvak i on najbolji strijelac lige da nisu imali toliko problema s ozljedama – rekao nam je trener Papuka Dražen Kljajić.

– Moj glas ide Luki Rotimu, smatram da je to dečko koji odskače kvalitetom u ligi, svojom igrom daje Kuzmici razinu više. U vrhu lige su, on im je najbolji igrač i po meni je ove jeseni najviše pokazao. Kuzmica s njim i bez njega definitivno nije ista momčad – riječi su kapetana Veličana Filipa Jakobovića.

Nakon odrađena 3 kluba na vrhu je Tomislav Žuljević sa 2 glasa, a po jedan imaju Požežani Golić i Solina te kuzmičani Miro Papak i Luka Rotim.

Podijeli
  •  
  •  
  •