/Jakšić korak bliže do MŽNL! PRVA ŽUPANIJSKA LIGA
papuk - tim 1

Jakšić korak bliže do MŽNL! PRVA ŽUPANIJSKA LIGA

Odigrane su dvije utakmice 19. kola Prve županijske lige u kojoj su slavili Jakšić i Papuk. Sutra će se odigrati utakmice između BSK BUKa i Požege, Croatia i Omladinca te Dinama Vidovaca i Kaptola.

JAKŠIĆ – MLADOST 3:0

Utakmica između Jakšića i Mladosti završila je pobjedom domaćih 3:0. Domaći su poveli u 43. minuti golom Domagoja Kovačevića te na odmor otišli s rezultatom od 1:0. Do zadnjih 10 minuta susreta nije bilo pogodaka, a onda za domaće u 82. minuti zabija Begić, a šest minuta nakon njega zabija i Bošnjak za konačnih 3:0.

Teška utakmica, naravno teško je igrati kada imaš imperativ pobjede. Nakon prvog gola bilo je lakše do gola stvarno igrači Mladosti pokazali su da su došli igrati nogomet i nadmetati se. Moram čestitati svojim igračima na ozbiljnosti i zalaganju, a naravno i igračima Mladosti na fer i korektnoj utakmici. Mi idemo dalje igrati i zabavljati se na nogometnim utakmicama! – Rekao je trener Jakšića, Dario Pažin.

 

jakšić mladost

PAPUK – TIM OSVJEŽENJE 1:0

Po jakoj kiši koju je je teren odlično izdržao odigrao se dvoboj između Papuka i Tim Osježenja koji je završio rezultatom 1:0 za domaću ekipu. Na utakmici jedini pogodak u 18. minuti susreta zabio je Adžaga te donio pobjedu domaćoj ekipi Papuka.

 

papuk - tim 2

Mislim da smo danas bili bolji od Kuzmice i zsaluženo pobjedili. Imali smo nekoliko prilika, iskoristili jednu i na kraju pobjedili. Čestitam svojoj ekipi na pobjedi, a Kuzmici želim sreću u ovih nekoliko preostalih kola. – zadovoljan je trener Papuka Valentin Raguž.

Papuk je borbom i većom željom zaslužio pobjedu. Mi smo bez pola ekipe odigrali dobru utakmicu ali je na kraju nismo okrunili bar bodom. – izjavio je Josip Banožić, trener Tim Osvježenja.

papuk tim

Podijeli
  •  
  •  
  •