/Ove zime je Zemira Mujčina na klupi Mladost zamjenio Dinko Rosandić DINKO ROSANDIĆ U POKUŠAJU SPAŠAVANJA SIBINJACA OD ISPADANJA
NK Mladost (Sibinj) - zimske pripreme 2

Ove zime je Zemira Mujčina na klupi Mladost zamjenio Dinko Rosandić DINKO ROSANDIĆ U POKUŠAJU SPAŠAVANJA SIBINJACA OD ISPADANJA

Za nogometaše Mladosti iz Sibinja prvi dio sezone u Prvoj Županijskoj ligi ne može se ocjeniti uspješnim budući je momčad nakon 13. kola na posljednjem mjestu s 9 bodova. Međutim, konkurenti im nisu previše pobjegli pa sve u nastavku sezone može stići. Tako im Gundinci bježe bod, Tomislav iz Donjih Andrijevaca 3 boda. Sibinjci imaju samo jednu pobjedu i to u 10. kolu s 1:0 na domaćem terenu protiv Slavonca iz Bukovlja, dok su zabilježili 6 neodlučenih te isto toliko poraza. Samo je ekipa iz Nove Kapele iz Sibinja uzela sva 3 boda, dok su po bod odnijeli klubovi iz: Rešetara, Gundinaca, Donje Vrbe i Brodskog Varoša. Prema tome Mladost je na svom igralištu osvojila 7 bodova, a 2 su uknjižena na gostovanjima i to po bod u Oprisavcima i Sikirevcima. Ove zime trener Mladosti Zemir Mujčin odlučio je zbog poslovnih obaveza u inozemstvu napustiti trenersku klupu, a klub je umjesto njega doveo Dinka Rosandića.

 

On je dugogodišnji kapetan Marsonije još dok je taj klub nastupao u Prvoj ligi. Nakon igračke karijere jedno vijeme bio je direktor u Školi nogometa Marsonije, a kao trener vodio je: slavonskobrodski Željezničar, pa Dilj iz Klokočevika, Graničar iz Klakara, dok mu je posljednji klub prije nego što je preuzeo Mladost iz Sibinja bio Slavonac iz Brodskog Stupnika.

Dinko Rosandic

S pripremama u Sibinju novi trener Dinko Rosandić krenuo je 19. siječnja, a u kadru ima 20 nogometaša. U prijelaznom roku nitko nije otišao iz kluba, dok se iz Slobodnice vratio Igor Bratanić, a iz Bukovlja napadač Davor Vidaković. Tu je i Filip Čulap koji je  u prvom dijelu sezone nastupa za Budainka Koloniju. Do sada su odigrane dvije pripremne utakmice. Od Marsonije je Mladost poražena sa 6:1, a od Amatera s 2:0. Trebali su prošli vikend igrati protiv Slavonca iz Brodskog Stupnika, ali je zbog snijega taj susret odgođen.

 

Do početka prvenstva sibinjska Mladost nakon današnjeg susreta s Budainka Kolonijom odigrat će pripremne utakmice protiv ekipa iz Tomice i Bukovlja.

Josip Šebalj

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.