/Otvarači i Dračice još jednom pokazali veliko srce RUKOMETNO - NOGMETNI SPEKTKL #SAMOPOZITIVA
dračice

Otvarači i Dračice još jednom pokazali veliko srce RUKOMETNO - NOGMETNI SPEKTKL #SAMOPOZITIVA

Treći puta zaredom, u okviru Malonogometnog božićnoga turnira „Đakovo 2017.“, Nogometni klub Dračice organizirao je sportsko-humanitarnu manifestaciju „Samo pozitiva“ u kojoj već tradicionalno sudjeluje i Rukometni klub Đakovo. Sav prihod s ove akcije bit će uplaćen na račun Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića za nabavku uređaja Play Atention koji je namijenjen učenicima s ADHD poremećajem.
Ovu tradicionalnu priredbu otvorile su članice đakovačkim mažoretkinja, a nakon toga, oko tisuću gledatelja pozdravili su predstavnici organizatora. U ime Nogometnog kluba Dračice gledateljima se zahvalio predsjednik kluba Ivan Bilandžić, a u ime Rukometnoga kluba Đakovo dobru zabavu svima zaželio je kapetan Krešimir Klepo.

dračice otvarači
Objema momčadima, u ime Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića, zahvalila je i prigodne poklone uručila defektologinja škole Antonija Božić, a član Uprave NK Dračica poklon je uručio Goranovoj defektologinji.
U rukometno – nogometnom susretu više umijeća imali su rukometaši koji su u prvom rukometnom poluvremenu poveli 7:5. U drugom nogometnom poluvremenu utakmica je završila bez golova.

Kod Dračičana uvijek nešto novo…

Kako bi zahvalili publici na prilozima za humanitarnu akciju, Dračičani uvijek imaju nekog asa u rukavu. Tako je u poluvremenu utakmice publiku zabavio Rafael Spajić, svjetski poznati nogometni žongler.
Na samom kraju, Dračičani su doista iznenadili sve u publici jer su prezentirali i novi oblik nogometne igre – Balloon Football, odnosno nogomet u balonu. S obzirom da su igrači i jednoga i drugoga kluba po prvi puta nastupili u novoj sportskoj opremi – balonu – bilo je dosta tehničkih nedorečenosti koje su ugodno i lijepo nasmijale đakovačku publiku.
I opet su Dračičani barem na trenutak odagnali sve crne misli i probleme s kojima se ljudi svakodnevno susreću. I zato za „Samo pozitivu“ čista petica!
Svakako, hvala i voditeljicama – Lari Lender i Evi Grgić te đakovačkoj publici koja je još jednom pokazala veliko srce!

#samopozitiva

Tekst i foto: Miro Šola

Podijeli
  •  
  •  
  •