/Osječke odbojkašice slavile u kupu a onda dobile novog trenera BRANISLAV FRANIĆ NASLJEDIO DARIJA FANČOVIĆA
žok osijek

Osječke odbojkašice slavile u kupu a onda dobile novog trenera BRANISLAV FRANIĆ NASLJEDIO DARIJA FANČOVIĆA

Trenutno najbolje slavonske odbojkašice u srijedu su upisale očekivanu pobjedu u kupu protiv Varaždinske ekipe Kitro. Bio je to rutinski posao za naše djevojke koje su to odradile maksimalno ozbiljno i maksimalno kratko. Tri ekspresna seta i natrag u autobus put Osijeka.

OK KITRO VARAŽDIN – ŽOK OSIJEK 0:3 (17:25,21:25,15:25)

Utakmica koja se završi ovako brzo ipak je po nečemu posebna, naime na klupi Osijeka nije bilo Darija Fančovića, dugogodišnjeg trenera ŽOK Osijeka, a kako smo doznali više ga i nećemo gledati u toj ulozi. Fančović je nakon poraza u Kaštelama vodstvu kluba stavio svoj mandat na raspolaganje, a danas je ostavka i prihvaćena, a novo ime na klupi Osijeka bit će Branislav Franić, jedno veliko trenersko ime, čovjek prepun iskustva koji će sasvim sigurno dodatno podići rad čitavog kluba.

branislav franić

Franić je rođeni Osječanin, bio je izbornih Hrvatske reprezentacije, radio je u zagrebačkoj Mladosti, radio je i u najjačim srpskim i BiH klubovima i kada je već Fančović otišao, uprava Osijeka nije mogla povući bolji potez od ovoga. Nakon tri poraza na otvaranju sezone, Franić ima na raspolaganju 4 dana da prodrma ekipu, ono što Osječankama predstoji je najteže ovosezonsko gostovanje, ono kod HAOK Mladosti koja igra sjajnu odbojku na osječki pogon, naime na krivoj strani mreže stajati će Antonia Volmut i Katarina Pavičić, a utakmica se igra u utorak s početkom u 19,00 sati.

Podijeli
  •  
  •  
  •