/Osječanke poražene od europskog giganta PRIPREME ODBOJKAŠICA ZA NOVU SEZONU
21935313_10210215186564810_1226698625_n

Osječanke poražene od europskog giganta PRIPREME ODBOJKAŠICA ZA NOVU SEZONU

Odbojkašice Osijeka sinoć su odmjerile snage s najjačim protivnikom u dugom nizu sezona u sklopu turnira u talijanskoj Pomi. Protivnice Fančovićevoj ekipi bile su aktualne prvakinje Italije Igor Volley Novara, a kvaliteta protivnica na kraju je naravno to pokazala i na konačnom ishodu.

Igor Volley Novara – Žok Osijek 3-0 (25-15, 25-14, 25-19)
Igor Volley
: Vasilantonaki 16, Camera 1, Corti 2, Gibbemeyer 11, Cometti 4, Enright 5, Skorupa 3, Parini 5, Sansonna (L) ne, Piccinini 5, Populini 10, Zannoni (L). Trener: Barbolini.
Žok Osijek: Krivic (L), Matkovic 7, Babic 7, Sucic 2, Stebic, Grubesa 8, Duric 1, Grahovac 3, Gadzic, Zirn 1, Milicevic, Trener: Fancovic.

Veliko iskustvo sinoć su doživjele odbojkašice Osijeka, bez sumnje jako dugo na suprotnoj strani nisu imale moćniju ekipu, no odigrale su jednu jako dobru utakmicu, hrabro se nosile s favoritziranim protivnicama i u najmanju ruku nisu se osramotile. Dapače, kada bi imale uvijete kao Talijanke i da je u postavi bila Karla Šimunec, da su u kadru ostale neke djevojke koje su otišle.. opet se vratimo na istu priču o odlasku najboljih iz sezone u sezonu, a kada bi postojale financije da poprate neiscrpan izvor talenta koji u Osijeku i Slavoniji raste..

Danas naše odbojkašice očekuje još jedan test u sklopu Memorijala Pomi, a nakon toga slijedi završni “glanc” pred početak službenih najtjecanja u kojem s nestrpljenjem posebno čekamo europski debi ove ekipe u kojemu im je ždrijeb donio austrijsku ekipu Sokol Schwechat u Challange cupu.

Podijeli
  •  
  •  
  •