/Osječanke pokazuju da su svijet za sebe u ženskom nogometu KADETKINJE OSVOJILE NASLOV PRVAKINJA HRVATSKE, NELA ANDRIĆ NAJBOLJI STRIELAC, GABRIJELA MARTINOVIĆ NAJBOLJA IGRAČICA
žnk osijek grb

Osječanke pokazuju da su svijet za sebe u ženskom nogometu KADETKINJE OSVOJILE NASLOV PRVAKINJA HRVATSKE, NELA ANDRIĆ NAJBOLJI STRIELAC, GABRIJELA MARTINOVIĆ NAJBOLJA IGRAČICA

Kadetkinje Osijeka ovu su sezonu okrunile kao i njihove starije kolegice koje su ponovno na izuzetno uvjerljivi način osvojile naslov prvakinja Hrvatske.

Nakon polufinalnih susreta završnice u subotu, u kojima su se susreli Osijek i Dinamo (4:0) te Rijeka i Marjan (2:0), finale je donijelo dvoboj Osijeka i Rijeke.

Osijek je u polufinalu poveo preko Lare Lucić u petoj minuti susreta te se s minimalnom prednošću Osijeka otišlo na predah. U nastavku su pobjedu Osječankama donijele Nela Andrić s jednim te Marta Mikinac s po dva pogotka.

Osječanke su dominirale i u finalnom ogledu te su na kraju pobjedom 3:1 proslavile naslov prvakinja.

Trećeplasirana je ekipa Marjana koja je u utakmici za treće mjesto svladala Dinamo 4:0.

Najbolja igračica je Osječanka Gabrijela Martinović , a strijelac također iz pobjedničke momčadi –  Nela Andrić.

Foto FB ŽNK Osijek

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.