/Osijek u Velikoj počeo s punjenjem baterija POZNATI SU SUPARNICI U ŠPANJOSLKOJ
osijek nkos

Osijek u Velikoj počeo s punjenjem baterija POZNATI SU SUPARNICI U ŠPANJOSLKOJ

U Velikoj će trenirati 27 igrača, svi oni koji su se pojavili i na prvom ovogodišnjem okupljanju.

Osječka nogometna ekspedicija otputovala je u Veliku gdje će ostati sedam dana, odnosno do srijede, 17. siječnja. Kako je najavio i na prvom okupljanju, trener Zoran Zekić odlučio je povesti svih 27 igrača koji su u ponedjeljak započeli pripreme Bijelo-plavih za proljetnu polusezonu. To su: Marko Malenica, Zvonimir Mikulić, Marijan Antolović, Luka Kukić, Mile Škorić, Mateo Barać, Andrej Šimunec, Andrej Lukić, Borna Barišić, Tomislav Šorša, Alen Grgić, Nikola Jambor, Robert Mudražija, Benedik Mioč, Domagoj Pušić, Dmytro Lopa, Haris Hajradinović, Petar Bočkaj, Eros Grezda, Gabrijel Boban, Muzafer Ejupi, Mirko Marić, četvorica igrača iz B momčadi: Danijel Lončar, Hrvoje Ilić, Mihael Žaper i Alves Pereira Oliveira Talys te kadet Mihael Kuprešak.

Osam treninga i tri međusobna ogleda

Osječani će u Velikoj odraditi ukupno osam treninga koje je stručni stožer predvidio po dva dnevno, izuzev subote i nedjelje. Na kraju tjedna je jedini slobodan dan, a u subotu će biti odigrana međusobna utakmica. Nogometaši Osijeka međusobno će igrati još dva puta: prvog i posljednjeg dana priprema u „Zlatnoj dolini“. Dakako da će se veliki dio trenažnih aktivnosti idućih dana zasnivati na kvalitetnoj bazičnoj pripremi i što boljoj tjelesnoj podlozi za ono što Zekić sa svojim suradnicima planira odraditi na tehničko-taktičkom planu. Kreće, dakle, punjenje „akumulatora“, nužno da bi momčad potpuno spremna dočekala nastavak natjecanja u HNL-u.

Protivnici Osijeka bit će Puskas akademija (23.), Dynamo Kijev (26.) Steaua (30.), Lokomotiv (02.02.)

Foto nk-osijek.hr

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.