/Osijek u Zaprešiću bez igre i bez boda 15. KOLO 1. HNL
screenshot-www.youtube.com-2017-11-03-19-51-46-564

Osijek u Zaprešiću bez igre i bez boda 15. KOLO 1. HNL

Nogometaši Osijeka otvorili su 15. kolo HNL-a gostovanjem u Zaprešiću koje se pokazalo kao kobno za Zekićevu momčad koja je ponovno posrnula protiv momčadi koje nisu dio “velike četvorke”. Polako ali sigurno to postaje kronična bolest.

Inter – Osijek 3:1

Strijelci: 1:0 Dalić (31′), 2:0 Mazalović (45′, 11m), 3:0 Rak (71′), 3:1 Boban (80′)

Inter: Santini, M. Grgić, Prenga, Bosec, Mamić, Postonjski (od 86′ Regan), Mazalović, Šarić, Rak, I. Blažević (od 90′ Haramustek), Andrić

Osijek: Malenica, Škorić, Barać (od 76′ Ejupi), A. Grgić ( od 46′ Mudražija), Bočkaj, Lukić, Mioč, Hajradinović, Lopa (od 46′ Marić), Grezda, Boban

Loša partija Osijeka u prvom poluvremenu rezultirala je velikim zaostatkom od dva pogotka na odmoru. U drugom se Osijek malo razdrmao, obavio je Zekić odmah u svlačionici dvije promjene, ništa mu drugo i nije preostalo. Malo je to pomoglo, bilo je jasno da su Bijelo plavi krenuli nešto agresivnije,  ali ponovno to nije bilo na razini koju ova momčad može i mora pokazivati. Tek je od 60. minute Zekićeva momčad počela ozbiljnije prijetiti, no domaćin se što sretno što spretno uspijevao obraniti. Kako se Osijek više otvarao tako je Inter više prijetio iz kontri, a u 78′ su složili jednu kao iz udžbenika, postigli treći pogodak i definitivno potvrdili pobjedu iako je Boban samo minutu kasnije smanjio ponovno na dva pogotka zaostatka.

Nakon ovog posrtaja postaje očito da ova momčad ima veliki problem s mentalitetom, najava borbe za titulu ih je posve smela, ovo je bio klasični “lako ćemo” pristup, a tako se ne može nikoga dobiti. Dinamo je u ovom trenutku, s obzirom da nema europskih iskušenja nedodirljiv, Hajduk i Rijeka su Osijekovi konkurenti u borbi za drugo mjesto, na to se treba fokusirati i kroz ovu sezonu stvoriti mentalitet velike momčadi, koja će igrom lomiti protivnike kategorije Intera, derbiji Osijeku nisu problem..

Podijeli
  •  
  •  
  •