/Osijek se vratio na pobjednički kolosijek NAKON PORAZA OD MAKEDONACA BIJELO-PLAVI SU SVLADALI ŠKOTE NA AUSTRIJSKOM TLU
boban nkos

Osijek se vratio na pobjednički kolosijek NAKON PORAZA OD MAKEDONACA BIJELO-PLAVI SU SVLADALI ŠKOTE NA AUSTRIJSKOM TLU

Osijek je bio vrlo raspoložen i uvjerljiv u trećem pripremnom ogledu u kojemu su svladali škotski klub St.Johnstone. Postigli su tri pogotka, a niti jednom nisu posezali u vlastitu mrežu za loptom.

Osijek – St.Johnstone 3:0

Osijek: 1.poluvrijeme – Malenica, Šutalo, Barać, Lončar, Barišić, Škorić, Mioč, Kamenar, Bočkaj, Boban i Marić, 2.poluvrijeme – Santini, Lončar, Barać, Mudražija, Barišić, Pušić, Lopa, Hajradinović, Pervan, Štrkalj i Henty.

St.Johnstone: Clark, Foster, Craig, Alston, Wilson, Anderson, McLean, Davidson, Scougall, Kane i McMillan

1:0 24′  Barišić. Iz slobodnog udarca s 20-ak metara Barišić je idealno prebacio “živi zid” i smjestio loptu pod gredu za vodstvo Osijeka. 

2:0 39′ Boban. lijepo je po desnoj strani prošao Bočkaj i onda pravovremeno proigrao Bobana koji je na ovoj utakmici bio u top-izdanju! Desnom nogom je vrlo precizno naciljao sam donji desni kut za 2:0.

3:0 90′ Lopa. Odličan nastup Osječana okrunio je Lopa lijepim pogotkom. Nakon duplog pasa sa Štrkaljem, ušao je s lijeve strane u šesnaesterac i onda prizemnim i vrlo preciznim udarcem pogodio mrežu za konačnih 3:0.

Foto nkosijek

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.