/Osijek u prvom pretkolu Europa lige protiv Andoraca, u drugom protiv Luzerna VRLO ZAHTJEVAN PROTIVNIK U DRUGOM KOLU
Foto: Marijana Vojnić

Osijek u prvom pretkolu Europa lige protiv Andoraca, u drugom protiv Luzerna VRLO ZAHTJEVAN PROTIVNIK U DRUGOM KOLU

Nakon dugih 5 godina Osijek se vraća na nogometnu kartu Europe, a igra kuglica odredila je da će povratnički protivnik biti momčad iz Andore, UE Santa Coloma, stari poznanik Bijelo plavih. Nakon što vjerujemo uspješno odrade posao protiv Andoraca, Zekićevi nogometaši snage će odmjeriti protiv švicarskog predstavnika Luzerna

osijek prva

U pred ždrijebu izabrano je 5 mogućih protivnika a to su bili:

  Zeta (MNE)
  Tre Penne (SMR) 
  UE Santa Coloma (AND) 
  Floriana (MLT) 
  St Joseph’s (GIB)

Nakon zanimljivog izvlačenja koje se obavlja zaista ekspresnim sustavom gdje se jednim izvlačenjem rednih brojeva od jednom  biraju parovi za sve skupine, Osijek je izvučen u drugoj skupini, a protivnik će mu biti UE Santa Coloma iz Andore. Momčad je to s kojom je Osijek već igrao u prvom pretkolu Europa lige u sezoni 2012/13. Naravno da je Osijek u dvije utakmice bio bolji, u Andori je bilo minimalnih 1:0 golom Miličevića, a u uzvratnih 3:1 strijelci su bili Kvržić, Perošević i Jugović.

os 2

Ne treba nit naglašavati da je ovo odličan ždrijeb, čak ako bi nešto pošlo po zlu u prvom dvoboju, uzvrat na Gradskom vrtu je prilika za postaviti stvari na svoje mjesto. U slučaju prolaza u 2. pretkolo, Osijek će u prvom susretu 13. srpnja ugostiti Švicarce, a uzvrat je 20. srpnja u Luzernu.

Podijeli
  •  
  •  
  •