/I Osijek II krenuo s pripremama ČAK SEDMORICA NA PRIPREMAMA S PRVOM MOMČADI
0000018879_650_370_cut

I Osijek II krenuo s pripremama ČAK SEDMORICA NA PRIPREMAMA S PRVOM MOMČADI

Prvo okupljanje u novoj kalendarskoj godini na stadionu u Gradskom vrtu imali su nogometaši Osijeka II koji su započeli pripreme za proljetnu polusezonu u Drugoj hrvatskoj ligi. Stručnom stožeru na čelu s Dinom Skenderom odazvali su se trenutno raspoloživi igrači, budući da je veći broj onih koji su jesenas igrali za B momčad Osijeka, a trenutno su pod Zekićevom paskom na Kvarneru.

Lončar, Šutalo, Radeljić, Bagadur, Marin, Pilj i Špoljarić su na pripremama u Malom Lošinju, a pridružit će im se i Talys. Osim toga, za nas su u prvom dijelu sezone ponekad igrali Štrkalj i Pervan koji sada traže novu sredinu dok se Plum oporavlja od operacije trbušnog zida. S nama nije ni Juranović koji je otišao na posudbu u Rudeš. Neke smo igrače i mi vratili s posudbe, a još je prerano govoriti s kojim ćemo kadrom nastaviti natjecanje, pojasnio je Skender.

Ima i novih lica

Na prvom su okupljanju bili: KukićBarešićŽaperĆosićMagdićGačić (na probi iz Čepina), JakšićA. BarišićLišnićHudećekČakarićBenićPavičićKuprešak, SoldićM’ PindaBliznacCaimacovLlanosČikvarDakuDurdov te nova lica Kolega (došao iz Kustošije) i Hranjec (Lokomotiva). Prvih dana će se raditi na testiranju igrača, a one prave trenažne aktivnosti počinju od ponedjeljka, 14. siječnja. Najznačajniji dio priprema momčad Osijeka II će odraditi u Istri kada bi se trebao kompletirati i kadar za drugu polusezonu koja počinje 2. ožujka. Tada će na našem stadionu gostovati jesenski prvak Šibenik. Podsjećamo da Osječani trenutno zauzimaju treće mjesto iza Šibenčana i momčadi Dinama II kojima su bodovno jako blizu.

Podijeli
  •  
  •  
  •