/Osijek će u nedjelju gostovati na Rujevici TRENER ZORAN ZEKIĆ IMA JEDNU DVOJBU OKO MOMČADI
zekić

Osijek će u nedjelju gostovati na Rujevici TRENER ZORAN ZEKIĆ IMA JEDNU DVOJBU OKO MOMČADI

Trener našeg prvoligaša najavio je predstojeći derbi u kojemu su bodovi itekako važni i jednima i drugima. Osijekova će momčad u nedjelju gostovati u Rijeci gdje će pokušati svladati trenutno drugoplasiranog domaćina koji je stepenicu više na prvenstvenoj ljestvici. Govoreći o tom derbiju, trener Zoran Zekić nije previše komentirao činjenicu da će Riječani imati dosta izostanaka zbog kartona i ozljeda, istaknuvši da to može dodatno motivirati protivnika jer će oni koji zaigraju sigurno učiniti sve da bi svoju zadaću odradili što bolje.

Bodovi su, dakako, vrlo važni jer je ipak riječ o međusobnom ogledu koji bi mogao i promijeniti trenutni poredak pri vrhu HNL-a. Što se, pak, sastava tiče, trener Osijeka je rekao kako ima još jednu dvojbu koju će razriješiti nakon posljednjeg treninga uoči puta na Kvarner. Cjelovitu press konferenciju pogledajte ovdje:

Press

Foto nkosijek

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.