/Osijek 2 starta danas s pripremama DRUGOLIGAŠ POD VODSTVOM DINE SKENDERA KREĆE U NOVE IZAZOVE
osijek 2 nkos

Osijek 2 starta danas s pripremama DRUGOLIGAŠ POD VODSTVOM DINE SKENDERA KREĆE U NOVE IZAZOVE

Momčad Osijeka II okupit će se 9. srpnja u Gradskom vrtu i krenuti s pripremama za novu sezonu.

Pomalo se bliži kraju odmor za nogometaše Osijeka II koji su superiorno osvojili prvo mjesto u Trećoj HNL Istok i plasirali se u Drugu hrvatsku ligu koja će iduće sezone brojati 16 klubova.

Prvo okupljanje i početak priprema za novu sezonu zakazani su za ponedjeljak, 9. srpnja na stadionu u Gradskom vrtu. Stručni stožer na čelu s Dinom Skenderom tada će iznijeti i plan priprema za novu natjecateljsku godinu, a onaj najvažniji dio aktivnosti planiran je u Svetom Martinu na Muri.

Bit će promjena u kadru

U igračkom kadru će biti promjena u odnosu na momčad koju je novi drugoligaš do sada imao na rasplaganju, a to će dobrim dijelom ovisiti i na koga će Zoran Zekić i dalje ostaviti u kombinacijama za najbolji sastav Osijeka od igrača koje je vodio na pripreme u Austriju.

Kao što je poznato, s Bijelo-plavima su tamo bili Luka Kukić, Danijel Lončar, Boško Šutalo, Oliveira Talys, Mihael Žaper, Marin Pilj i Nicholas Llanos te povratnici s posudbe iz talijanskog Santarcangela Josip Špoljarić i Tomislav Štrkalj.

Foto nkosijek

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.