/Osam komada Lorene Balić u Rijeci UVJERLJIV PORAZ VIKTORIJE U BRODU
30741445_954376314728799_9039911203136077824_n

Osam komada Lorene Balić u Rijeci UVJERLJIV PORAZ VIKTORIJE U BRODU

Uobičajen je vikend iza slavonskih predstavnica u 1. HNLŽ. Nogometašice Osijeka napravile su novi korak prema naslovu prvakinja, a Brođanke se na žalost nisu mogle nositi s objektivno kvalitetnijom ekipom Splita.

Rijeka je najbolju ekipu u državi ugostila na Kantridi, a punih 10 minuta je treća ekipa na ljestvici držala nulu, a onda je krenula kanonada. Prva je domaću vratarku matirala Mateja Andrlić, a onda je slijedila kanonada sa svih strana. Prednjačila je sjajno raspoložena Lorena Balić koja je ukupno postigla 8 golova. Do poluvremena su Osječanke stigle već do dvoznamenkastog broja golova, a na kraju su se zaustavile na 19 i napravile veliki korak prema cilju od 200 golova u sezoni. Osim sjajne Lorene Mateja je zabila 4 pogotka, a ostatak su zabijale po jednom i to redom Nevrkla, Radeljić, Culek, Lojna, Bulut, Joščak i Šalek.

Osijek je do sada postigao 157 golova, do kraja je još 5 kola što će reći da im je potrebno u prosjeku 9 golova po utakmici da ulove ovosezonski cilj. S obzirom da je u tih 5 utakmica i ona sa Splitom koji je ipak ozbiljna ekipa gdje ej teško očekivati nekakvu veliku kanonadu, morat će Balić i ekipa biti raspucane do tog posljednjeg kola.

osijek

Upravo Split je bio protivnik drugim slavonkama u Prvoj ligi, brodskoj Viktoriji. Brođanke se s ostatkom lige mogu dobro nositi kada su kompletne, ali Osijek i Split su ipak kategorija iznad i u tim susretima je cilj doživjeti što pristojiniji poraz. Splićanke su na kraju došle do 7 pogodaka što je na nekakvoj granici pristojnog, a ako uzmemo u obzir ulaganja u jednu i drugu ekipu čak se može reći da je to i dobar rezultat za Brođanke.

U sljedećem kolu igra se slavonski derbi na stadionu Stanko Vlainić Dida u Brodu. Naravno, gošće iz Osijeka su apsolutni favorit, tu nema nikakvog spora.

viktorija

ženen

Podijeli
  •  
  •  
  •