/Oriolik je osvajač kupa brodsko-posavske županije U FINALU JE DUJIĆEVA MOMČAD SVLADALA SLOGU
oriolik kup fb

Oriolik je osvajač kupa brodsko-posavske županije U FINALU JE DUJIĆEVA MOMČAD SVLADALA SLOGU

Nogometaši Oriolika novi su pobjednici kupa ŽNS BPŽ. U finalnom susretu, odigranom u Cerniku na stadionu Mladosti, Oriolik je s 5:0 pobijedio novogradišku Slogu, a strijelci su bili Majstorić, Mijić, Đerek, Jašarević i Stahović.
Posve zasluženo su Oriovčani svladali momčad Sloge i šesti put osvojili kup ŽNS BPŽ. Nogometaši Oriolika su tako osvojili svoju šestu titulu u svome jubilarnom desetom finalu kupa i postali prva momčad županije koja je ovo natjecanje osvojila 6 puta od kad se u samostalnoj RH održava ovo natjecanje (1995. godine). Trofej kupa se nakon godinu dana vratio se tamo gdje je i najčešće boravio – na stadion Oriolika!

Nakon utakmice uručeni su medalje i pehari pobjedniku Orioliku i poraženoj Slogi. Pehare i medalje uručili su predsjednik ŽNS BPŽ Slavko Milković sa svojim dopredsjednicima Alenom Haringom i Damirom Japundžićem. Pohvale svakako idu i na adresu HNK Mladost Cernik na vrhunskoj organizaciji finalne utakmice.

Foto FB Oriolik Oriovac

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.