/Omladincu bod u Obriježi, Graničar ulovio priključak 2. ŽNL POŽEŠKO SLAVONSKA
croatia donja obrijež

Omladincu bod u Obriježi, Graničar ulovio priključak 2. ŽNL POŽEŠKO SLAVONSKA

Protekli vikend potpuno je zakuhao situaciju u Požeško slavonskoj 2. ŽNL gdje će biti puno borbe i na vrhu i na začelju. Omladinac i Sulkovci će se potući za titulu, a na dnu je momčad iz Bučja ulovila priključak s trojcem ispred sebe, pa ćemo na dnu gledati četveroboj za ostanak.

Omladinac je katastrofalno krenuo u proljeće, posebno kada se gleda učinak na domaćem terenu. Iz Čaglina je sva tri boda odnio posljednji Graničar, a po bodom su se osladili Kamen te sada i Croatia iz Donje Obriježi. I bez obzira na to Omladinac je još na vrhu zahvaljujući kašljucanju konkurenata. Croatia je u Čaglinu potvrdila da je u odličnoj formi, ovo im je 7 uzastopna utakmica u kojoj nisu poraženi čime su pobjegli momčadima koje se bore za ostanak i pred njima je čini se mirna završnica sezone. Hrvatski Dragovoljac je slavio u Trenkovu i došao u zonu u kojoj se može uključiti u borbu za naslov, samo su 4 boda iza Omladinca, a ako će Pavo Nikolić biti raspoložen u nastavku sezone Matijevićeva momčad nije bez šanse! Sloga sve više podsjeća na Lipu koja je ekspresno iz 1. ŽNL kliznula u treći rang natjecanja u Županiji. Sloga nemilice prosipa bodove, povedu pa na kraju dožive potop i djeluju kao ozbiljan kandidat za ispadanje.  U taj krug upao je i Dinamo koji je na svom terenu doživio poraz od Sulkovaca koji su ovim bodovima došli na -2 Omladincu.

Graničar je u Bučju bio bolji od Dobrovca koji na gostovanja uglavnom ide kao na izlet dok na svom terenu uglavnom ruše sve protivnike bez obzira kako se zovu. Graničar je napravio veliki korak prema ostanku, ali i dalje je posljednji i puno je posla pred njima, ali sada je nada apsolutno živa i opravdana. Najraspoloženiji ovog vikenda bili su nogometaši iz Zagrađa koji su demolirali Kamen na gostovanju. Zagrađane je ponovno predvodio Željko Turić koji je postigao 4 pogotka i još jednom potvrdio da je u sjajnoj formi. Ako će on nastaviti tako niti Zagrađe nije isključeno iz borbe za titulu i povratak u 1. ŽNL.

30723714_2057423347605666_5962083277421412352_n

Podijeli
  •  
  •  
  •