/Omladinac i Zagorac u borbi za 2. ŽNL PRVI SUSRET IGRA SE U VUKOJEVCIMA
Zagorac beljevina

Omladinac i Zagorac u borbi za 2. ŽNL PRVI SUSRET IGRA SE U VUKOJEVCIMA

U kvalifikacijama za popunu 2. ŽNL Našice susrest će se NK Omladinac iz Vukojevaca i NK Zagorac 1952 iz Beljevine. Prva utakmica igrat će se nedjelju (18. 06. 2017. godine) u Vukojevcima s početkom u 18,00 sati, a uzvratna utakmica u Beljevini u četvrtak (22. 06. 2017. godine) s početkom također u 18,00 sati.

Podsjetimo, Zagorac je dugo vodio bitku sa Slavonijom za naslov prvaka u Ligi nogometnog središta Našice, a kako su na kraju ostali kratki u toj utrci, sada im ostaje druga šansa da kroz kvalifikacije dođu do konačnog cilja – plasmana u 2. ŽNL. No ne čeka ih lak zadatak, iako je Omladinac imao lošu sezonu i završio kao pretposljednji u 2. ŽNL, ipak su momčad koja redovito igra protiv kvalitetnijih protivnika i tu imaju određenu prednost. Naravno, pozitivna atmosfera koja dolazi uz često pobjeđivanje na strani je momčadi iz Beljevine.

Puno toga će biti jasnije već u nedjelju nakon ogleda u Vukojevcima, no odluka će pasti u Beljevini što je sigurno prednost viceprvaku Lige Nogometnog središta Našice.

Podijeli
  •  
  •  
  •