/Omladinac iz Starog Topolja nastavlja u istom ritmu PET POGODAKA INKASIRALI SU GOSTI IZ PRNJAVORA
sloga jaruge fb

Omladinac iz Starog Topolja nastavlja u istom ritmu PET POGODAKA INKASIRALI SU GOSTI IZ PRNJAVORA

Omladinac iz Starog Topolja nastavlja s odličnim izdanjima i juri prema kvalifikacijama za Prvu ŽNL. Gostima iz Prnjavora podarili su petardu. Strijelci (asistenti):
Lišćuk Ivan x3 (Jeleč Mihael, 11m – iznudio Živić Dario)
Živić Dario (Tipurić Ivan)
Jeleč Mihael (Lišćuk Ivan)

Istim rezultatom Sloga je ispratila iz Jaruga gostujuću momčad Posavca.

Strijelci (asistenti)
Joskić R. (Džambo J.)
Joskić R. (Đuzel J.)
Džambo J. (Joskić R.)
Joskić R. (Džambo P.)
Džambo P.

SASTAV: Ilakovac M., Perger J., Jakić P., Kožul M., Narančić E., Joskić T., Balažić M., Džambo P., Đuzel J., Džambo J., Joskić R.

KLUPA: Kokanović J., Đuzel Z., Dario J., Narančić L., Petar N.

Na odmor nakon prvog poluvremena odlazi se s minimalnim rezultatom u korist domaćina (1:0).
Svi promašeni ziceri prvog poluvremena koštali su ih nervoze i preskaknja igre. Ali u drugo poluvreme ulaze odlučno i zabijaju još 4 gola. Itekako se vidi napredak i fizička sprema nakon dobro odrađenih priprema. Nakon petog pogotka strijelac Džambo P. gol učinio je lijepu gestu, svoj zgoditak posvetio je svome pokojnom prijatelju i suigraču Anti Đuzelu, a također, prije početka utakmice posjetili su igrači Sloge svojega poginuloga suigrača pokazavši da je i dalje s njima u mislima.

Nešto manje efikasni su bili igrači Perkovaca postigavši tri pogotka gostima iz Garčina, a Dilj je s dva pogotka odnio bodove iz Čajkovaca.

 

ZZZ

 

ERERER

Foto FB

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.