/Omladinac definitivno nema konkurencije u 2.ŽNL BPž istok IGRAČI IZ STAROG TOPOLJA U TRNJANIMA SU ZABILI ČAK SEDAM POGODAKA
posavac kupina fb

Omladinac definitivno nema konkurencije u 2.ŽNL BPž istok IGRAČI IZ STAROG TOPOLJA U TRNJANIMA SU ZABILI ČAK SEDAM POGODAKA

Jesenski prvak Omladinac i dalje nastavlja u istom ritmu i žestoko melje sve suparnike. Osjetili su to i igrači Slavena koji su stradali u Trnjanima. Odličnu predstavu začinili su strijelci (asistenti): Kuprešak Petar 2 (Jeleč Mihael), Plaščević Vedran (Tuferdžić Andrija), Sudić Tomica (Plaščević Vedran), Jeleč Vlado (Harnoš Mladen), Tipurić Ivan (Plaščević Vedran), Krunoslav Smolčić (Sudić Tomica).

Raketa je došla do pobjeda nad gostima iz Perkovaca istim rezultatom kao i Posavac i Dilj protiv Omladinca NG i Mladosti. Antun Kozbašić 2 i Matej Maršić  zabijaju za Posavac koji je na ovoj utakmici pokazao i veliko srce doniravši sredstva za operaciju djeteta njihovog bivšeg igrača.

Sloga je furiozno prošla kroz Prnjavor. Strijelci (asistenti): Petrić D. (Balažić M.), Joskić R. (Đuzel J.), Balažić M. (Petrić D.), Džambo J. 2.

Gardun je svoj niz neporaženosti produžio na tri utakmice, strijelci za novu pobjedu Mraz, Jagnjić 2 i Barišić.

Dubravi je jedan pogodak bio dovoljan za pobjedu u Slavonskom Šamcu. Najzaslužniji strijelac Ivica Marošević, ali i vratar gostiju Tomislav Bukvić koji brani u životnoj formi.

 

ttttddd

 

rrrrr

Foto FB

 

Podijeli
  •  
  •  
  •