/Olimpija – Mladost u četvrtak OSJEČANI KREĆU S 3:0 PREDNOSTI
olimpija slavonija ivanovac 1

Olimpija – Mladost u četvrtak OSJEČANI KREĆU S 3:0 PREDNOSTI

Danas se konačno, barem za sada jer tko zna što nas čeka u i nakon uzvrata, rasplela priča oko kvalifikacijskog dvoboja za plasman u osječko baranjsku 1. ŽNL između Olimpije i Mladosti iz Draža. Nakon što je Mladost na terenu “razmontirala” Olimpiju i slavila s velikih 3:0, pokazalo se da su u toj utakmici nastupila tri strana državljanina u dresu Mladosti pa je Olimpija uložila žalbu. Nakon što ju je Komisija za žalbe prihvatila i registrirala je u korist osječkog kluba. Nakon toga žalbu je uložila Mladost pa je utakmica morala biti odgođena, a danas je ta žalba Baranjaca odbijena te je konačno i službeno da u uzvrat Olimpija kreće upravo s onakvom prednošću kakvu je trebala imati Mladost.

Nakon ove vijesti stigla je ona da Mladost bez obzira na posljedice neće doći na uzvrat pa smo tim povodom kontaktirali trenera Mladosti Sašu Balatinca.

– Evo upravo smo završili s treningom i sastankom i nakon poduže rasprave odlučili smo da ćemo u četvrtak igrati. Mogu slobodno reći da je to odluka mene i igrača, uprava je bila za to da se ne igra, ali mi smo odlučili da želimo igrati što su oni na kraju prihvatili. Idemo na Olimpiju odigrati najbolje što možemo, pokušati ponovno pobjediti, ako uspijemo nadoknaditi taj minus bit će to pravi podvig, ako i ne uspijemo mi smo čista obraza, dali smo sve najbolje od sebe, mislim da nam nitko neće moći zamjeriti. Vjerujem da će sve proteći u sportskom ozračju, nema razloga da bude drugačije. Nema razloga niti da ovu utakmicu ne sudi netko od najboljih sudaca jer se već sada podiglo puno buke i prašine oko ovih kvalifikacija – riječi su trenera Mladosti.

Zaista se moramo složiti s trenerom Mladosti, puno, i previše se toga dogodilo posljednjih dana da bi se još i nakon uzvrata razglabalo o suđenju ili ne daj Bože nekakvim nemilim scenama. Neka nogomet pobjedi, neka teren pokaže tko je bolji. I jedni i drugi imaju ogroman motiv, to je sasvim jasno, ali neka ga obje momčadi, a i navijači oba kluba usmjere u pozitivnom smjeru iako su emocije sasvim sigurno vrlo naglašene. Četvrtak, 18 sati – odluka tko će u 1. ŽNL!

Podijeli
  •  
  •  
  •