/Održana Skupština NS Našice FINALE KUPA FEŠK - VIHOR 18. TRAVNJA
marin pavlović

Održana Skupština NS Našice FINALE KUPA FEŠK - VIHOR 18. TRAVNJA

U našičkoj gradskoj vijećnici održana je izvještajna skupština Nogometnog središta Našice. Prije samog početka prisutni su minutom šutnje odali počast preminulom Josipu Pavlusu, predsjedniku Športske zajednice Grada Našica, dugogodišnjem igraču i predsjedniku nogometnog kluba Našk.

Skupštinu je otvorio i cijeli njezin tijek vodio predsjednik Ivica Valenčak, koji je podnio i izvješće o radu u 2017.godini. U svom obraćanju je posebno istaknuo kako središte ima 30 klubova i 83 ekipe te je, usprkos brojnih problema, samo jedan klub (Slavonac) istupio iz natjecanja – rekao je Valenčak.

Na, u pisanom obliku izvješće povjerenika natjecanja, suđenja, disciplinskog suca, Zbora nogometnih sudaca i trenera nije bilo nikakvih pitanja. Iz izvješća o financijskom poslovanju, te izvješća Nadzornog odbora, utvrđen je prihod od 248.570,42 kuna i rashod od 180.085,93 kune.

Nazočne na skupštini su pozdravili načelnik općine Podgorač Goran Đanić i gradonačelnik Našica Josip Miletić. U svom obraćanju su istaknuli kvalitetan rad i dobru suradnju, svima poželjeli uspješan rad u tekućoj godini te istaknuli posebnu brigu u radu s mladima.

Skupština je prihvatila prijedlog i donijela odluku da natjecanje 2.ŽNL-e počne 11.3., pionira 17.3., juniora 24.3., lige središta 25.3., 3/4. 4. početnika i pred natjecatelja. Finale kupa seniora, u kojem se sastaju Fešk i Vihor, igrat će se 18.4. na gradskom stadionu u Našicama.

Uvijek zanimljiv dio dogodio se na samom kraju. Marin Pavlović(NK Vihor) proglašen je najboljim igračem, Mario Banović(NK Vihor) najboljim vratarom, Aleksandar Vuzem najboljim sucem, Stjepan Topolovec najboljim trenerom i Čedomir Ignjatić najboljim delegatom u 2017.godini. Za izuzetan doprinos razvoju i unapređenju nogometa nagrađeni su Željko Strilić(NK Fešk), Josip Abičić(NK Iskrica), Josip Povarnik(NK Zoljan) te škole nogometa Feška i Naška. Priznanje za životno djelo posthumno je dodijeljenoj Ivi Staniću iz Zoljana a uručeno je njegovom sinu Antunu, inače jednom od najkvalitetnijih igrača zoljanskog kluba.

Skupštini se obratio i tajnik Županijskog nogometnog saveza Željko Bel, ispričao je opravdani izostanak predsjednika Ante Vučemilovića, koji je inače redovit na skupštinama našičkog središta. Bez imalo podilaženja središte Našice je najbolji dio našeg saveza, u kojem je šest nogometnih središta. S njim imamo odličnu suradnju i veliki doprinos u razvoju županijskog saveza – rekao je Bel.

Izvor: tv.našice.com

Podijeli
  •  
  •  
  •