/Odigrane su utakmice četvrtfinala kupa NS Vinkovci SLAVONAC IZ KOMLETINACA IZBACIO BEDEM
slavonac komletinci fb

Odigrane su utakmice četvrtfinala kupa NS Vinkovci SLAVONAC IZ KOMLETINACA IZBACIO BEDEM

Poznati su parovi polufinala kupa NS Vinkovci. Iznenađenje je priredio sastav Slavonca iz Komletinaca koji je izbacio favorizirani Bedem iz Ivankova. Uz Slavonac u polufinale su se plasirali Dilj, Hašk i Nosteria.

Rezultati:

Slavonac Komletinci – Bedem 1:0 (Marinović)

Igrali smo protiv trećeligaša, realno i objektivno protiv spremnije i bolje ekipe, ipak je dva ranga iznad. Mislim da smo stvarno odigrali fantastičnu utakmicu iako smo opet bili hendikepirani. Imali smo dva tri juniora koji su praktički prvi puta nastupili, ovi stariji su podnijeli normalno veći teret. Dečki su bili pravi, zabili smo gol, mislim da smo Bedem ostavili na jednoj šansi, nismo imali ni mi bolje, jednostavno smo se branili, bili čvrsti u bloku. Zabili dobar gol oko 50.minute, održali to do kraja i evo idemo u polufinale kupa – trener Mario Djurković, Komletinci

Dilj Vinkovci – Otok 1:0

Hašk Sokol S.Jankovci – Mladost Vođinci 2:2 (6:4)

Nosteria Nuštar – Borinci Jarmina 1:1 (5:3)

Izvlačenje parova polufinala održat će se 11.listopada u 12 sati u prostorijama NS Vinkovci, a utakmice polufinala prema rasporedu igrat će se 18.listopada.

Foto SS FB Slavonac Komletinci

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.