/Odbojkaška reprezentacija u slavonskom tonu POPIS ZA ZLATNU EUROPSKU LIGU
hrvatska

Odbojkaška reprezentacija u slavonskom tonu POPIS ZA ZLATNU EUROPSKU LIGU

Izbornik ženske seniorske reprezentacije Igor Lovrinov objavio je popis za Zlatnu europsku ligu koja će se od 19. svibnja igrati u Splitu u dvorani Gripe.  Okupljanje reprezentativki predviđeno je za 07. svibnja u Rijeci, gdje će djevojke trenirati do početka Zlatne lige.

Hrvatska reprezentacija igrati će u skupini B protiv Finske, Mađarske i Francuske. Pobjednik skupine plasirati će se na FF koji će se igrati 14. – 15. lipnja u Mađarskoj. U stručnom stožeru uz izbornika Igora Lovrinova nalaze se pomoćni treneri Domeniko Kresoja i Ivan Đorđević, kondicijski trener Emil Baltić, fizioterapeut Dejan Gvoić, scout Vladimir Jolić i team manager Frane Žanić.

Nakon dugo vremena na popisu je i Vedrana Jakšetić koja je to zaslužila u francuskom gigantu Cannesu, standardno su tu Bernarda Brčić i Beta Dumančić, a sjajnim igrama i naslovom prvaka Hrvatske poziv je osigurala i Dinka Kulić. S popisa je na žalost ispala Katarina Pavičić, no njena kvaliteta i mladost jamac su da će se vrlo brzo vratiti u krug reprezentativki, ona je svakako budućnost hrvatske odbojke.

Na popisu Hrvatske reprezentacije nalaze se:

TEHNIČARI:

Ana Grbac

Bernarda Brčić

Vedrana Jakšetić

SREDNJI BLOKERI:

Ivana Prokopić

Beta Dumančić

Martina Šamadan

PRIMAČI:

Mia Jerkov

Lucija Mlinar

Dinka Kulić

Elena Vukić

DIJAGONALE:

Samanta Fabris

Sanja Gamma

LIBERO:

Nikolina Božičević

Rene Sain

Podijeli
  •  
  •  
  •