/Odbojkašice Ostrave previsoka prepreka za Osječanke UZVRAT U ČEŠKOJ ĆEVJEROJATNO BITI SAMO FORMALNOST
žok osijek0030

Odbojkašice Ostrave previsoka prepreka za Osječanke UZVRAT U ČEŠKOJ ĆEVJEROJATNO BITI SAMO FORMALNOST

Odbojkašice Osijeka prema svemu sudeći u Češkoj završavaju svoj put u Challenge kupu. U prvom susretu u Osijeku češke odbojkašice su se pokazale kao puno bolji protivnik i jako teško je za očekivati da će u uzvratu biti drugačije.

Susret je počeo znakoviti, s četiri uzastopna poena gošći što je usmjerilo prvi set, ali i čitav dvoboj u kojemu nije bilo uzbuđenja niti dvojbi oko konačnog pobjednika. Prvi set je okončan rezultatom 25:12 za Čehinje.

Iako je drugi set bio do do 3:3 u egalu ponovo nije bilo upitno tko će prvi do 25.poena. Ovoga puta Osječanke su osvojile poen više, a u trećem iskoristile nešto izmješanu postavu Ostrave da dođu i do 18 poena.

Ukupno glatkih 0:3 pa 10.siječnja put u Češku koji će biti samo odrađivanje posla i vjerojatni oproštaj od Challenge kupa nakon čega Osječanke ipak mogu biti zadovoljne zbog dosadašnjih solidnih nastupa, a posebno pobjede nad austrijskim sastavom.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.