/Odbojkašice idu na gostovanja, Mursaši ponovno domaćini DRUGO KOLO ODBOJKAŠKIH SUPERLIGA
IMG_0859

Odbojkašice idu na gostovanja, Mursaši ponovno domaćini DRUGO KOLO ODBOJKAŠKIH SUPERLIGA

Sljedećeg vikenda najbolji slavonski odbojkaši i odbojkašice će u nove izazove u Superligi. Dečki će i u drugom kolu igrati u Gradskom vrtu dok i Osječanke i Novogradiščanke čekaju gostovanja.

Iako niti Osječankama neće biti lako, Novu Gradišku čeka najteže moguće iskušenje. Nakon što su u prvom kolu na svom parketu solidno, doduše uz poraz, odradile posao protiv aktualnih prvakinja Marine Kaštela, djevojke trenera Damira Runjaša u drugom kolu gostuju u Zagrebu kod HAOK Mladosti. Zagrepčanke na slavonski pogon su ove sezone prvi favorit za titulu tako da naše cure na pogon bivše mladostašice Ćurćić čeka vrlo zahtjevan posao, no ono što je sigurno da u ovom susretu nemaju što izgubiti, za njih je najvažnije da daju svoj maksimum, budu opuštene, a ako poneki bod stigne kao nagrada – bit će sjajno!

Osječanke su u prošlom kolu gostovale u Zagrebu, no kod Olimpika i put slavonske prijestolnice ponjele jedan bod. Sada putuju na Kvarner možda jače za kapetanicu Ivanu Grubešu koja je propustila taj prvi dvoboj, što bi sigurno bilo ogromno pojačanje ako će Kapetanica biti spremna za subotu i ako liječnici daju zeleno svjetlo. Rijeka je pak najuvjerljivije otvorila sezonu, zaista goropadnom igrom razbile su Poreč u gostima i zasigurno i Fančovićeve djevojke čeka vrlo težak posao, no Osijek ima kvalitetu nositi se sa svima i u novoj sezoni, vjerujemo da se iz Rijeke mogu vratiti s minimalno jednim bodom.

5. HAOK RIJEKA CO – ŽOK OSIJEK subota, 14. listopada 2017. u 19,45
6. OK MARINA KAŠTELA – OK OLIMPIK subota, 14. listopada 2017. u 17,00
7. HAOK MLADOST – ŽOK NOVA GRADIŠKA subota, 14. listopada 2017. u 18,00
8. OK POREČ – OK KAŠTELA CEMEX nedjelja, 15. listopada 2017. u 18,00

Nakon poraza u 5 setova od Rijeke odbojkaši Murse u drugom kolu su ponovno domaćini, ovoga puta protivnik bi trebao biti nešto lakši, u Gradski vrt stiže momčad Medicinara iz Zagreba. Riječ je o novom klubu u Superligi, no dečki iz Trnskog su se odlično snašli na početku i osvojili 2 boda u prvom susretu protiv Centrometala. S obzirom da je Medicinar objektivno momčad koja nije na razini Rijeke možemo očekivati nešto lakši posao za Mursu, no s obzirom na mladost Mursaša i tomu prispodobive oscilacije valja biti na maksimalnom oprezu, koncentracija mora biti na vrhuncu za prvu pobjedu u novoj sezoni.

5. MOK RIJEKA – OK KITRO VARAŽDIN subota, 14. listopada 2017. u 17,45
6. OK SISAK – OK MLADOST RIBOLA KAŠTELA četvrtak, 12. listopada 2017. u 20,00
7. OKM CENTROMETAL – HAOK MLADOST petak, 13. listopada 2017. u 18,30
8. MOK MURSA – OSIJEK – OK MEDICINAR subota, 14. listopada 2017. u 19,00
Podijeli
  •  
  •  
  •