/Novi veliki rezultat mladih višnjevačkih odbojkašica I U KATEGORIJI 2005. GODIŠTA POBJEDA FERIVI VIŠNJEVCA
skupna

Novi veliki rezultat mladih višnjevačkih odbojkašica I U KATEGORIJI 2005. GODIŠTA POBJEDA FERIVI VIŠNJEVCA

Beli Manastir bio je domaćin završnog turnira Prvenstva Slavonije i Baranje u Maloj odbojci za djevojčice (2005. godište i mlađe), a nakon sjajnog natjecanja pobjedom su se okitile djevojke iz Višnjevca.

U polufinalnim susretima sastale su se ekipe ŽOK Osijek i ŽOK Ferivi Višnjevac te OK Čepin i ŽOK Baranja, a u oba susreta pitanje pobjednika se odlučivao u trećem setu. U finale su se plasirale ekipe ŽOK Ferivi Višnjevac i OK Čepin.

U susretu za treće mjesto nakon uzbudljive i neizvjesne igre, bolja je bila ekipa ŽOK Osijek-a rezultatom 2:1 (15:10,14:15,15:10)

U finalu je prikazana odlična, a nakon dva odigrana seta bolje su bile igračice ŽOK Ferivi Višnjevac, a rezultati po setovima su glasili 15:13 i 15:11.

Tako se ŽOK Ferivi Višnjevac u samo tjedan dana dokazao kao najbolji klub regije Istok u najmlađim dobnim kategorijama s obzirom da se prošlog vikenda okitio i naslovom prvaka Slavonije i Baranje u Mini odbojci (2007. godište i mlađe).

Sve ekipe sa završnog turnira odlaze na Prvenstvo Hrvatske koje će se održati u Rovinju od 3. do 5. travnja 2018.g., a gdje će pokušati ponoviti uspjeh svojih kolegica od prošle godine (zlato-OK Osijek Jug 2, srebro-ŽOK Osijek).

Podijeli
  •  
  •  
  •