/Novi show u Dračicama! MALI VELIKI KLUB NE PRESTAJE ODUŠEVLJAVATI, OVOGA PUTA "ORIGINALNOŠĆU" PROSLAVE POGOTKA
dračice

Novi show u Dračicama! MALI VELIKI KLUB NE PRESTAJE ODUŠEVLJAVATI, OVOGA PUTA "ORIGINALNOŠĆU" PROSLAVE POGOTKA

U Dračicama nikada nije dosadno. Neprestano nas iznenađuju i oduševljavaju novitetima i originalnošću življenja nogometa. Ovoga puta na redu je do sada neviđena proslava pogotka u režiji Luke Nerovčića. Da ne trošimo riječi uvjerite se sami:

Nakon ovog videa ovakvu proslavu vidjet ćemo vjerojatno često na slavonskobaranjskim travnjacima, a tko zna možda uskoro i Ronaldo preuzme ovaj nebeski skok za svoju proslavu nakon postizanja pogotka.

Šalu na stranu Dračice se marljivo pripremaju za nove izazove, a svoje dojmove donosi vratar Mario Čolić:

Zanimalo nas je kako je on vidio dosadašnje pripreme

Pripreme smo s obzirom na vremenske uvjete s kojima smo se susreli, prošli vrlo dobro. Uz treninge i utakmice sazrijevali smo kao ekipa. Uz 5 novih igrača, što mladih to i iskusnih, dobili smo kvalitetna pojačanja. U utakmicama smo većinom u gol šanse dolazili iz izrađenih akcija, no falila je realizacija koja je došla kada je najpotrebnije. U prvenstvu. Na njihovu žalost, a našu sreću nastradali su Gorjani. Cilj je bio 3 boda, to smo i ostvarili.

čolić dračice

Ćolić se također prisjetio i prošlih trenera te je najavio da će Dračice i ovaj puta odlučivati o prvaku kao i na proljeće

Smatram da treneri Gavran i Udovčić jako puno truda i povjerenja ulažu u sve nas, te isto tako su treneri koji su nas vodili prije Goluža i Tomić ostavili svoj trag, inat, srčanost i želju za pobjedom koja nas kao ekipu krasi. Kao dokapetan dajem si za pravo reći da je ovo ekipa puna potencijala i koja nikada i ni pred nijednom ekipom neće unaprijed prepustit pobjedu. Tko zna, možda opet Dračice budu odlučivale tko će biti prvak na kraju sezone, a mi kao ekipa biti ćemo spremni pokvariti nekome preuranjeno slavlje.

U klubu je trenutačno 5 vratra kako gledate na konkurenciju

Što se tiče konkurencije na golu, mogu reći da se nijedna ekipa ne može pohvaliti da ima 5 vratara. Uz sebe koji volim rad i treniranje, mogu reći da imam 4 konkurenta, suigrača i prijatelja. Sve su to dečki koji su spremni uskočiti u bilo kojem trenutku, a ja ću ih kao i oni mene uvijek bodriti i veseliti se njihovim obranama kao da su moje. Zagrljaj prije i poslije svake utakmice, riječ ohrabrenja i podrške kada je najteže nikada neće nedostajati. Uz kvalitetan rad sa trenerom Hrvojem Piplicom, nas petorica možemo samo napredovati.

Mario je za kraj najavio i nedjeljni susret protiv Šokadije

Otkad znam za sebe Strizivojna je uvijek bila nogometna velesila u Đakovštini. Od pionira pa do seniora uvijek su bili u vrhu. Imajući u vidu da imaju i 2 malonogometne ekipe (Tončo i Mlaco) koje već dugi niz godina igraju na vrhunskom nivou, za zaključiti je da nas u nedjelju čeka pravi nogometni rat. Ekipa su koju respektiramo maksimalno, ali isto tako i mi ćemo imati šta za reći. Dobro smo trenirali ovaj zimski period, te nakon visoke pobjede nad Gorjanima puni samopouzdanja čekamo nedjelju. Boljeg poziva nema. Navijači, nedjelja 15h Vidimo se na stadionu.

Foto FB Dračice

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.