/Nogometni stadion u Ruščici promijenio je naziv STADION U RUŠČICI DOBIO NOVO IME: "ANTUN ILIČIĆ - BRACO"
posavac

Nogometni stadion u Ruščici promijenio je naziv STADION U RUŠČICI DOBIO NOVO IME: "ANTUN ILIČIĆ - BRACO"

Nogometni stadion u Ruščici promijenio je naziv

Od prošle srijede nogometni stadion u Ruščici promjenio je svoje ime i prezime. Dosadašnji naziv stadiona Strovići preimenovan je u “Antun Iličić – Braco”. On je u klubu bio igrač, kapetan, trener i predsjednik te je u karijeri igrao za ondašnji BSK, danas Marsoniju.

Proslavu su uveličali veterani vinkovačke Cibalije koji su protiv domaćih veterana Posavca odigrali prijateljsku utakmicu. Veterani Cibalije došli su u vrlo jakom sastavu te su tako bili: Tomislav Vranjić, Stevo Bogdan, Tomislav Šafran, Dražen Pernar, Siniša Sesar, Stanko Mršić, Mladen Bartolović te 2 igrača s područja Brodsko – posavske županije Josip Markovinović i Irfan Islami koji je na kraju 5. minuta prije kraja postigao gol za pobjedu sa 4:3.

Za veterane Cibalije je Sesar postigao 2 gola, a jedan Bartolović, dok su domaće veterane Posavca golove zabili: Marjanović, Kuprešak i Adrijanić.

Inače Posavac se natječe u prvoj županijskoj nogometnoj ligi brodsko-posavske županije. Trenutno se nalazi na devetom mjestu, četiri boda udaljeni su od predzadnje momčadi dok im u vrlo izjednačenoj ligi drugoplasirana momčad Mladosti z Cernika bježi sedam bodova.

U prošlom kolu su  u dramatičnoj utakmici punoj preokreta nadigrali visoko pozicioniranu Slogu rezltatom 3:2. Strijelci uz autogol bili su Dejan Spasojević i Mario Mioč.

U idućem kolu Posavac gostuje kod posljednjeplasirane momčadi lige u Starom Slatiniku pa će tek nakon toga imati premijeru na novoimenovanom stadionu Antun Iličić Braco.

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno prvotimac NK Kutjevo, člana 1. ŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.