/NK Vrbanja ide dalje unatoč velikom odljevu igrača IGRAČI MILANA MATIJEVIĆA SU SLAVILI NAD JESENSKIM PRVAKOM MŽNL GRANIČAREM
vrbanja fb

NK Vrbanja ide dalje unatoč velikom odljevu igrača IGRAČI MILANA MATIJEVIĆA SU SLAVILI NAD JESENSKIM PRVAKOM MŽNL GRANIČAREM

NK “Vrbanja” je počela pripreme 29.siječnja, a u planu i programu velikog radnika trenera Milana Matijevića je 25 treninga i 5 utakmica te 12 slobodnih dana. Nažalost klub je u zadnjih godinu dana ostao bez 17 igrača, a vrlo moguće je da će ostati bez još tri igrača (trenutno dva igrača na pripremama u jednom trećeligašu u Zagrebu, a još jedan će nešto kasnije u Njemačku).

U Klub su došli Nisad Hasanbasić (BIH) i Martin Šumanovac (Graničar Županja). Klub pokušava dovesti još nekoliko igrača, a priključeni su i juniori – njih petorica su dobili priliku i u prošloj sezoni koju su dobro iskoristili.

Prvu pripremnu utakmicu odigrali su Zeleni 03.veljače u Županji te pobijedili lidera i jesenskog prvaka MŽNL 2:1 (0:0). Zgoditke su postigli F.Zadro i N.Hasanbašić, a za domaćina J.Lešić.

U planu je još odigrati 4 utakmice:

10.02.Jadran (Gunja

17.02.Zrinski (Bošnjaci)

24.02.Radnički (Županja)

03.03. generalka sa susjedima iz Drenovaca (Borac)

Cilj kluba je imati stabilnog ligaša te zauzeti mjesto u gornjem dijelu tablice.

Foto FB Vrbanja

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.