/NK Slaven večeras organizira zabavu POČETAK U 21,00 SAT

NK Slaven večeras organizira zabavu POČETAK U 21,00 SAT

Nogometni klub Slaven iz Gradca uz pripreme svojih prvotimaca na travnjaku za proljetni nastavak sezone sprema se i organizirajući zabavu na kojoj žele prikupiti sredstva za što mirniji dovršetak sezone.

Zabava će se po običaju održati u novouređenom Vatrogasnom domu u Gradcu, a sve , posjetitelje zabavljati će grupa Alfa. Čitav događaj kreće u 21 sat, a potrajati će do sitnih noćnih sati. Iz NK Slavena poručuju da su pripremili bogatu ponudu pića po povoljnim cijenama, u domu su i stolovi pa valja i požuriti i zauzeti najbolje pozicije.

Što se sportskog dijela tiče Slaven će u proljeće dodatno oslabljen odlascima Novića, Aračića te Antonija i Brune Čolaka, dok su se u matični klub vratili Petar Jozić i Marko Blašković uz još nekoliko igrača koji se aktiviraju nakon nekoliko godina pauze. Treneru Štetiću će trebati čudo da se sa svojom momčadi uključi u borbu za ostanak u prvoligaškom društvu, no sigurno je da će pokušati to učiniti, a ako ne bude išlo proljeće će poslužiti kao priprema za sljedeću sezonu i pokušaj povratka među prvoligaše.

Podijeli
  •  
  •  
  •